[Žinios trumpai] Iš kokios skylės išlindo rusai? Bandė virti košę iš kavos pupelių – panašu, kad nieko panašaus iki šiol nebuvo regėję (Foto, Video)  (2)

Tokius vaizdus ukrainiečiai pamatė pirmą kartą – Raudonajame miške Rusijos Federacijos užpuolikai iš kavos pupelių virė košę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai oficialiame „Facebook“ puslapyje pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba.

„Pasieniečiai, kaip gynybos pajėgų dalis, tiria teritoriją, iš kurios Ukrainos gynėjai išvijo įsibrovėlius. Černobylio zonoje pasieniečiai įsitikino, kad rusų kariai tikrai nemažai kasė Raudonajame miške. Jie gyveno dar 1986 metais apleistose trobelėse ir rengė piknikus radioaktyvaus užterštumo teritorijoje“, – pažymėjo pasieniečiai.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6398

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Anot jų, įsibrovėliai valgė ne tik sausus davinius, bet ir grobstytą maistą.

„Daugelį produktų rusai tikriausiai pirmą kartą  pamatė Ukrainoje, nes bandė iš kavos pupelių virti košę“, – teigia Valstybės sienos apsaugos tarnyba.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(7)
(17)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: