[Žinios trumpai] Mūšis dėl Donbaso: Arestovičius skelbia, kad tai bus paskutinis puolimas – jei Ukraina atsilaikys, prasidės visiškai kitas karo etapas (Video)  ()

Mūšis dėl Donbaso: Arestovičius įvardijo sąlygą, kuriai esant rusai eis į gynybą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-19 [Žinios trumpai] Mūšis dėl Donbaso: Arestovičius skelbia, kad tai bus paskutinis puolimas – jei Ukraina atsilaikys, prasidės visiškai kitas karo etapas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidento patarėjas Aleksejus Arestovičius sakė, kad Rusija suaktyvino paskutinius operatyvinius rezervus.

Apie tai jis kalbėjo interviu su Marku Feiginu.

„Turime suprasti labai paprastą dalyką – Rusija neturi rezervų. Tai viskas, šis paskutinis operatyvinis rezervas dabar keliauja į krosnį Guliaipolio kryptimi ir Slavjansko bei Kramatorsko kryptimis iš Iziumo. Viskas, tai viskas. Jie, žinoma, ką nors surinks. Bet jūs turite suprasti, kad tai bus daugiausia pilvoti vyrai, nulipę nuo sofų ir apsiginklavę šeštojo dešimtmečio ginklais“, – sakė Arestovičius.

Anot jo, jei šie kariai nebus kovinėje parengtyje, jie turės eiti į gynybą.

„Faktas tas, kad tai yra drąsūs 35–40 tūkst., kuriuos dabar meta į krosnį, tad jei jie ateis nepasirengę kovai, tada Rusijos kariuomenė bus priversta eiti toliau, gynybą paleis palei visą fronto liniją. Jie neturi kitų galimybių. Be to, tai yra liūdna gynyba, jeigu kas nors eis į puolimą, jie neturės ypatingų operatyvinių rezervų sustabdyti galimus mūsų proveržius“, – sakė jis.

 

 

Anksčiau Volodymyras Zelenskis sakė, kad Rusijos kariai pradėjo mūšį dėl Donbaso.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(1)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: