[Žinios trumpai] Nufilmavo, kaip į kaulus gavo Rusijos kariai, pradėję puolimą Donecke: spruko į mišką, bet buvo „susemti“ su visais trofėjais (Video)  ()

Ukrainos kariai paėmė belaisvį ir daug trofėjinių ginklų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjai  įveikė Rusijos okupantus Donecko srityje, kai šie atakavo ginkluotųjų pajėgų pozicijas. Koordinuotas Ukrainos gynėjų darbas privertė priešus prieglobsčio ieškoti miške.

Dėl to Ukrainose ginkluotosios pajėgos paėmė belaisvį ir daug trofėjinių ginklų. Ukrainos karių darbo vaizdo įrašą  paskelbė  „Return Alive Foundation“ savanoriai.

„Ukrainos kariai Donecko srityje ne tik atmušė priešo puolimą į savo pozicijas, bet ir privertė okupantus bėgti į mišką, tikėdamiesi sulaukti apšaudymo. Tačiau neįvyko taip, kaip manė priešai“, – sakė savanoriai.

Vaizdo įraše Ukrainos kariai rodo trofėjus, paimtus po rusų išpuolio Donecko srities kaime. Jie taip pat kalba apie mūšį. Sulaukę galingo atsakao iš ukrainiečių, okupantai iš pradžių bandė slėptis kaimo pastatuose, o vėliau – miško juostoje.

 

Dėl to beveik visa įsibrovėlių grupė – apie 30 žmonių – buvo sunaikinta. Likviduotas ir okupacinės grupės vadas su šaukiniu „Šernas“. Vienas sužeistas okupantas pateko į nelaisvę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: