[Žinios trumpai] 36-osios jūrų pėstininkų brigados vadas mano, kad Mariupolį dar įmanoma išgelbėti - įvardijo dvi galimybes  ()

Mariupolio gynėjai nežino, ar laikysis dar kelias dienas, ar tik kelias valandas, nes priešo pajėgos yra daug didesnės. Tačiau Mykolajivo 36-osios jūrų pėstininkų brigados vadas Sergejus Volyna mano, kad Mariupolį, jo gyventojus ir gynėjus dar įmanoma išgelbėti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-20 [Žinios trumpai] 36-osios jūrų pėstininkų brigados vadas mano, kad Mariupolį dar įmanoma išgelbėti - įvardijo dvi galimybes  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo „Facebook“ puslapyje Sergejus Volyna išdėstė du Mariupolio gelbėjimo variantus.

Pirmasis - greita, tiksli ir aštri karinė operacija. Pasak karininko, į ją turėtų įsitraukti labai daug karių, kad pavyktų vienu staigiu smūgiu susijungti su likusiais Mariupolio gynėjais. „Aviacijos ir artilerijos pranašumą laikau kritiškai svarbiais“, teigia Sergejus Volyna ir iš karto priduria, kad tai būtų sudėtingas, rizikingas, bet įmanomas pasirinkimas.

Kitas kelias  - politinis sprendimas. Volyna teigia, kad galima sukurti tarptautinius kelius karių ir civilių pasitraukimui. Tam, aišku, reikėtų rimto ir greito susitarimo.

 

„Dar yra galimybė išgelbėti Mariupolį! Tūkstančių žmonių gyvybės dabar yra jūsų rankose!“, į pasaulio lyderius kreipėsi 36-osios jūrų pėstininkų brigados vadas.

(23)
(2)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: