[Žinios trumpai] Rusijos propagandistai visai išprotėjo: naujausia balistine branduoline raketa „Šėtonas“ šypsodamiesi siūlo nušluoti Niujorką (Video)  (1)

Siurrealistinė scena – Putino režimo propagandinio kanalo „Rossija-1“ laidų vedėjai iškelia branduolinės atakos prieš Niujorką galimybę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-23 [Žinios trumpai] Rusijos propagandistai visai išprotėjo: naujausia balistine branduoline raketa „Šėtonas“ šypsodamiesi siūlo nušluoti Niujorką (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juos jaudina mintis, kad JAV šiaurės rytų didmiestį „visiškai sunaikins“ raketa „Sarmat“ (Vakaruose praminta „Satan 2“), kurios pirmąjį bandymą, įvardytą kaip sėkmingą, trečiadienį paskelbė Vladimiras Putinas.

Ištrauka iš „Rossija-1“ kalbos apie „Šėtono“ ataką Niujorke socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalijo amerikiečių žurnalistė Julia Davis, sukūrusi „The Russian Daily Monitor“.  

„Ar galite įsivaizduoti, kad vienas garsiausių laidų vedėjų šypsosi iš minties sunaikinti miestą?“ – rašė ji socialiniame tinkle „Twitter“.  

Kalbėdamas apie pirmąjį „Sarmat“ raketos bandymą, kurį Putinas pristatė kaip „neprilygstamą“ ginklą pasaulyje, Rusijos politikos apžvalgininkas tvirtina, kad jis yra pakankamai stiprus, kad sunaikintų tokį miestą kaip Niujorkas, kuriame gyvena apie aštuoni milijonai gyventojų.  

 

„Turime tik vieną tikslą – JAV“, – sakė jis, padrąsintas vieno iš laidos vedėjų.

„Jei į mūsų vadinamojo „partnerio“ teritoriją būtų pasiųsta 7,5 megatonos bomba, taikiniai, tokie kaip Niujorkas, gražus miestas, būtų ištrintas iš žemėlapio – visiškai sunaikintas, vos su viena raketa. Taigi, geriau to nedaryti“, – atsipalaidavusiu tonu tęsė laidos vedėjas, sukeldamas šypsenas filmavimo aikštelėje.

„Amerikiečiai tokio tipo raketų neturi ir niekada jų neturės“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(26)
(-23)

Komentarai (1)