[Žinios trumpai] Arestovičius papasakojo, kada Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradės tikrai galingą ir viską šluojantį puolimą  ()

Karas Ukrainoje nesibaigs be Ukrainos pajėgų puolimo, kuriuo būtų galima išlaisvinti didesnes teritorijas ir išstumti rusų karius. Šiuo metu Ukraina efektyviai ginasi ir vykdo mažesnes kontrapuolimo operacijas. Kada Ukraina puls?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius teigia, kad Rusija Chersone gali kurti dar vieną pseudovalstybę ir prijungti ją prie Krymo. Jis pabrėžė, kad jei tai įvyks, Ukraina pasitrauks iš derybų ir sieks maksimalaus karinio pasipriešinimo.

Be to, Arestovičius teigia, kad jei Rusija Ukrainos teritorijoje kur dar vieną sau palankią valstybę, sureaguos ir Ukrainos Vakarų partneriai. Arestovičius teigia, kad tokiu atveju Ukraina sulauks dar didesnės paramos ginkluote, o Rusija - dar griežtesnių sankcijų. Arestovičius mano, kad tuo atveju naftos importo nutraukimas tampa realia galimybe.

Galiausiai Arestovičius pranešė ir apie geriausią laiką puolimui prieš Ukrainos okupantus. Jo teigimu, JAV greitai priims galutinius sprendimus prieš praktiškai neribotą ginklų tiekimą Ukrainai. Ukraina gaus tai, ko reikia. Tuo tarpu Rusija nebeturės iš kur traukti rezervų ir po maždaug mėnesio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pranašumas bent jau kai kuriose mūšio lauko vietose taps akivaizdus. „Tada pereisime į puolimą“, apie ateities planus kalbėjo Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(103)
(3)
(100)

Komentarai ()

Susijusios žymos: