[Žinios trumpai] Chodorkovskis paaiškino, kada Rusijoje prasidės tikrai rimti masiniai protestai, kurių labai bijo Putinas (Video)  ()

Michailas Chodorkovskis, buvęs turtingiausias Rusijos žmogus, teigia, kad ekonominės sankcijos neprivers rusų išeiti į gatves.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš ekonominių sankcijų tikslų - žmonių paskatinimas atsisukti į savo valdžią. Kad ir ką jie galvoja apie karą Ukrainoje, jie turėtų pradėti klausti, kodėl niekas nebenori su jais draugauti. Tačiau Ukrainos televizijos laidoje Michailas Chodorkovskis teigė, kad ekonominės sankcijos neprivers rusų protestuoti.

„Kol visuomenė jaučia, kad karas yra laimimas ir jų diktatorius valdo, ji nebus pasiruošusi sudėtingai konfrontacijai. Akela turėtų prašauti“, teigė Chodorkovskis. Akela - vilkas, genties vadas iš Rudyardo Kiplingo „Džiunglių knygos“.

Taigi, Chodorkovskis mano, kad rusus protestuoti priverstų tik pralaimėjimas. Ir Putinas tai gerai supranta. Jau anksčiau buvo pranešama, kad Kremlius save įspraudė į kampą ir nežino, kaip išeiti iš karo, kai visuomenė yra taip įaudrinta.

 

„Tikrai tikiuosi, kad Rusijos visuomenė nugalės savo baimes. Žmonės visur yra tokie patys“, teigė Chodorkovskis.

(22)
(0)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: