[Žinios trumpai] Arestovičius: Mariupolyje okupantai kaip įmanydami pažeidžia net paties Putino įsakymą – ten visiškai nebevaldoma gauja?  ()

Mariupolyje, Donecko srityje, priešas pažeidžia savo paties vyriausiojo vado – Rusijos prezidento Vladimiro Putino – įsakymą nešturmuoti „Azovstal“ gamyklos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-26 [Žinios trumpai] Arestovičius: Mariupolyje okupantai kaip įmanydami pažeidžia net paties Putino įsakymą – ten visiškai nebevaldoma gauja?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mieste priešas ir toliau atakuoja ir su šturmo grupėmis bando persikelti į Ukrainos pajėgų gynybos zoną – „Azovstal“ gamyklą, naudodamas artileriją, lėktuvus, šaudydamas iš tankų“, – per instruktažą sakė prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Žinoma, kad „Azovstal“ gamykloje yra civilių ir ukrainiečių karių. Okupantai prieš žmones naudojo įvairių rūšių ginklus.

Balandžio 21 dieną Vladimiras Putinas susitiko su Rusijos Gynybos ministru Sergejumi Šoigu ir paskelbė apie sprendimą atšaukti „Azovstal“ puolimą.

 

Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiasis žvalgybos direktoratas perspėjo, kad priešai gali panaudoti cheminį ginklą prieš „Azovstal“ gynėjus ir civilius.

Oficialiais duomenimis, Mariupolyje jau žuvo daugiau nei 20 tūkst. žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: