[Žinios trumpai] Ukraina išvardino visus Rusijos pasiekimus per 60 karo dienų: įspūdingas sąrašas, kiekvienas iš punktų Putinui kelia pykčio priepuolį  ()

Ukraina tapo pasauliniu laisvės ir atsparumo simboliu, o Rusija dabar pretenduoja į pagrindinės pasaulio atstumtosios titulą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento patarėjas Michailas Podoliakas išvardijo Rusijos Federacijos okupacinės armijos „pasiekimus“ per daugiau kaip 60 dienų trunkantį karą prieš Ukrainą.

Apie tai jis pranešė „Telegram“ kanale.

Podoliakas įvardijo 13 rusų „laimėjimų“ kare prieš Ukrainą, kuriais turėtų Putinas pasigirti visai tautai:

  1. Taigi, pirma, „per 60 dienų neįsivaizduojamai greitai buvo prarasta beveik 22 tūkst. (žuvusių) mūsų karių“.
  2. Antra, „per 60 dienų netekome septynių (nepatvirtintais duomenimis – devynių) generolų“.
  3. Trečia, „Rusijos karo laivai“ (įskaitant „Maskva“) išmoko nardyti ir eiti ten, kur jį siunčia Ukrainos gynėjai.
  4. Be to, „jie pasauliui įrodė (foto ir vaizdo įrašu), kad rusai yra masinio smurto, vaikų žudymo ir civilių lavonų deginimo sinonimas“.
  5. Jie taip pat „pasauliui įrodė, kad Rusijos Federacija yra tokia „turtinga“ šalis, kad jos kariuomenė iš ukrainiečių masiškai vagia tualetus, šunų būdas, naudotus daiktus.
  6. „Jie įrodė pasauliui, kad šizofrenija gali būti kolektyvinė ir neribota, ypač kai propaganda žino, kaip rusų nacius vadinti „išvaduotojais“, o teroras kitoje šalyje yra „išsivadavimas“, – sakė Podoliakas.
  7. Kartu jie „pasauliui įrodė, kad „antra pagal stiprumą armija“ kovoja tik prieš civilius ir gyvenamuosius rajonus“.
  8. Podoliakas pažymėjo, kad okupantų kariai „į Ukrainos miestus paleido 1700 sparnuotųjų raketų, sunaikindami Kyjivą, Lvivą, Charkivą, Odesą, Dniprą, Černihivą“.
  9. Jie taip pat „suvienijo Europą, paniekindami rusus, ir pašalino visus savo lobistus“. Šiuo atžvilgiu NATO sparčiai plečiasi suomių ir švedų sąskaita.
  10. Be to, „pasiekėme, kad visas pasaulis noriai plaka už rusišką pasą“.
  11. „Jie surinko griežčiausias sankcijas ir ėmėsi lenktynių su Šiaurės Korėja dėl pagrindinės pasaulio atstumtosios titulo“, – pridūrė M. Podoliakas.
  12. Jis pažymėjo, kad Rusijos Federacijos veiksmai Ukrainoje „greitai panaikina Rusijos kultūrą“. Šiuo atžvilgiu „pasaulis niekinamai atsisako spektaklių / knygų“.
  13. Ir galiausiai „pavertė Ukrainą pasauliniu laisvės ir atsparumo simboliu“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(49)
(0)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: