[Žinios trumpai] Kadyrovas garantuotai apgavo Putiną – vietoje elitinių karių į Ukrainą pasiuntė kruopelę antrarūšių kareivių, teigia buvusio Čečėnijos prezidento sūnus  ()

Panašu, kad Kadyrovas rimtai galėjo apgauti Putiną – teigia buvusio Čečėnijos prezidento sūnus Maschadovas pabrėžė žinantis tik apie kelis šimtus į Ukrainą išsiųstų Čečėnijos kovotojų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-27 [Žinios trumpai] Kadyrovas garantuotai apgavo Putiną – vietoje elitinių karių į Ukrainą pasiuntė kruopelę antrarūšių kareivių, teigia buvusio Čečėnijos prezidento sūnus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo metu, kai prasidėjo visapusiška Rusijos karinė invazija į Ukrainą, negalėjo būti tokio čečėnų kovotojų skaičiaus, kaip teigė Rusijos propaganda.

Tai interviu UNIAN pareiškė buvusio Ičkerijos čečėnų respublikos prezidento Anzoro Maschadovo sūnus.

Kadyrovcai teigė apie 10 tūkstančių savo kovotojų Ukrainoje, bet aš jais netikiu. Jei Ukrainos valdžia turi tokį skaičių, aš tuo patikėsiu. Bet nemanau, kad Kadyrovas leis sau siųsti tiek daug savo pėstininkų“, – sakė Maschadovas.

Jis taip pat pabrėžė, kad žino tik apie kelis šimtus į Ukrainą išsiųstų čečėnų kovotojų.

 

„Mano skaičiavimais, šiame kare dalyvauja pora šimtų kovotojų. Kiek žinau, jie nėra iš elitinių dalinių. Žinau apie atvejus, kai Čečėnijos gyventojai buvo priversti vykti į Ukrainą. Mamos verkė ir negalėjo sulaikyti savo sūnų, kad jie neišvyktų. Kažkas važiuoja spaudžiamas, kažkas ima pinigus“, – pasakojo Maschadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(1)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: