[Žinios trumpai] JK palaiminus Ukrainos smūgius Rusijos teritorijoje - Rusijos Gynybos ministerija apsiputojo ir pagrasino sunaikinti visą vadovybę  ()

Rusijos Gynybos ministerija grasina smogti „sprendimų priėmimo centrui“ Kyjive, jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakuotų objektus Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip Rusijos gynybos ministerija sureagavo į Didžiosios Britanijos gynybos viceministro Jameso Hippie pareiškimą, kad „Ukraina turi visišką teisę smogti Rusijos logistikos centrams ir kuro tiekimui“, rašo „RIA Novosti“.

„Londono tiesioginis Kyjivo režimo provokavimas tokiems veiksmams, jei būtų bandoma juos įgyvendinti, nedelsiant paskatins mūsų proporcingą atsaką. Kaip perspėjome, RF ginkluotosios pajėgos yra visą parą pasiruošusios imtis atsakomųjų veiksmų naudojant tolimojo nuotolio tikslią ginkluotę į atitinkamus sprendimų priėmimo centrus Kyjive“, – sako rusai.

Jie pridūrė, kad „patarėjai, esantys Ukrainos sprendimų priėmimo centruose Kyjive, vienos iš Vakarų šalies piliečiai, „nebūtinai bus problema“ Rusijai priimant sprendimus dėl atsakomųjų veiksmų.

Tuo pačiu Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova rėžė, kad ir Rusija gali atakuoti NATO šalis „dėl karinių ginklų tiekimo, kad pažeistų logistikos grandines“.

 

Didžiosios Britanijos ginkluotųjų pajėgų sekretorius Jamesas Hippie sakė „Times Radio“, kad „Ukraina turi teisę vykdyti atakas prieš taikinius Rusijos Federacijoje. Priešo logistikos sutrikdymas ir priešo sandėlių naikinimas yra karo dalis“.

Anot jo, „...logistika, kuri, jei nebūtų sutrikdyta, tiesiogiai prisidėtų prie žūčių ir žudynių Ukrainos žemėje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(135)
(4)
(131)

Komentarai ()

Susijusios žymos: