[Žinios trumpai] Slovakijos priešlėktuvinių raketų sistemą S-300 jau vykdo karines užduotis Ukrainoje - praneša, kur ji buvo dislokuota  ()

Slovakija dar balandžio pradžioje Ukrainai perdavė priešlėktuvinės gamybos sistemas S-300. Šios raketos gali numušti balistines ir sparnuotąsias raketas bei orlaivius. Pranešama, kad slovakų S-300 sistemos jau sėkmingai dirba Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-29 [Žinios trumpai] Slovakijos priešlėktuvinių raketų sistemą S-300 jau vykdo karines užduotis Ukrainoje - praneša, kur ji buvo dislokuota  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savaime aišku, tiksli sistemų dislokacijos vieta nėra skelbiama, bet teigiama, kad slovakų S-300 jau atlieka misijas Ukrainos pietuose.

„Toliau stengiamės uždaryti dangų nuo rusų grėsmių. S-300 sistemos iš mūsų partnerių reikšmingai sustiprino mūsų oro gynybą pietuose. Kompleksas jau atlieka kovines užduotis“, teigiama Ukrainos oro pajėgų pranešime.

Nors S-300 sistema naudojama nuo 1978 metų, ji vis dar efektyviai veikia prieš daugelį grėsmių, kurias gali pasiūlyti Rusija.

(42)
(0)
(42)

Komentarai ()