[Žinios trumpai] Rusijos pulko vadas atskleidė, kas darosi: „kariai visiškai demoralizuoti, visi panikoje, atakoje aš jau šaudžiau į bailius, bet tas nepadeda“ (Video)  ()

Charkivo srityje netoli Iziumo miesto kovojantis okupantų pulko vadas kolegai teigia, kad jo pavaldiniai yra visiškai demoralizuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai liudija Ukrainos saugumo tarnybos paskelbta medžiaga.

Vadas rašo, kad jo pavaldiniai pradėjo bijoti, nagali „pakilti“ į ataką, nes nebeturi nei moralinių, nei fizinių jėgų. Rusijos karininkai pradėjo šaudyti į savo karius, kad priverstų juos veržtis į Ukrainą.

„Aš net šaudžiau“, – skundžiasi okupantas, sakydamas, kad tai taip pat neduoda jokio rezultato.

Balso žinutėse užpuolikas detalizuoja, kaip karas jį pribaigė ir kaip jis nepatenkintas „nauju papildymu“.

„Čia visi visiškai demoralizuoti. Būriuose geriausiu atveju likę 10-15 žmonių. Jaunimas, apie 60 žmonių, buvo atsiųstas papildymui... pusė jų bailiai... panikos kėlėjai“, – kalbėjo vyras.

Galiausiai jis prisipažįsta, kad kitų karininkų nuotaikos tokios pačios, jie gyvena svajonėmis grįžti namo.

 

Kaip anksčiau pranešė UNIAN, balandžio 27 dieną Charkivo srities karinės administracijos vadovas Olegas Sinegubovas pranešė, jog Charkivo srityje Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai paėmė į nelaisvę penkis okupantus.

Jis pridūrė, kad sulaikyti užpuolikai buvo dezorientuoti ir demoralizuoti. Anot O. Sinegubovo, okupantai skundžiasi išsekimu dėl užsitęsusio dalyvavimo karo veiksmuose, didelių nuostolių, prasto aprūpinimo ir vadų abejingumo karių gyvybei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: