[Žinios trumpai] Arestovičius: Ukrainai labai naudinga visuotinė mobilizacija Rusijoje – tai, ko gero, geriausia, kas gali nutikti  ()

Jo nuomone, tai prives prie Putino režimo žlugimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius sakė, kad Ukrainai naudinga visuotinė mobilizacija Rusijoje, nes tai paspartins V. Putino režimo žlugimą.

Taip jis sakė, duodamas interviu Markui Feiginui:

„Visuotinė mobilizacija Rusijoje tikrai naudinga Ukrainai. Tada prasidės paskutinių V. Putino režimo dienų skaičiavimas, labai greitas skaičiavimas. Ir tai bus nesustabdomas procesas. Geriausia, kas gali nutikti, yra visuotinė mobilizacija Rusijoje. Mums tai toks geras koziris, kad net nenorėjau apie tai garsiai kalbėti“, – sakė O. Arestovičius.

Jo nuomone, toks valdžios sprendimas gali atskleisti, kad Rusijoje yra daug daugiau judėjimo „Rusijos laisvė“ grupių nei atrodo iš pirmo žvilgsnio, be to ir kiti žmonės gali pradėti jungtis prie jų.

Prisiminkite, kad Ukrainoje Rusijos piliečiai jau kovoja su okupantais. Jie yra suformavę savo legioną, vilki ukrainietiškas uniformas, ant kurių judėjimo „Rusijos laisvė“ simboliai.

 

„Esmė ta, kad Putinas neišmaitins visos mobilizuotos masės žmonių. Ir paspartins Rusijos ekonomikos žlugimą, kuris vyks dar greičiau nei dabar“, – sakė O. Arestovičius.

Patarėjas mano, kad gali įvykti ir taip, kad ginkluoti vyrai sukils prieš vyriausybę ir pakartos 1917 m. revoliuciją.

„Šie normalūs Rusijos vyrai, kurie yra ištraukiami iš savo šeimų, jie gali ryžtis bet kam“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(131)
(1)
(130)

Komentarai ()