[Žinios trumpai] Arestovičius atskleidė, kada prasidės trečiasis karo etapas, kas tuo metu vyks ir kokie galimi 3 scenarijai  ()

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius atskleidė, kokį trečiąjį karo etapą mato Ukraina. Pasak jo, nuo tada viskas vystysis pagal vieną iš 3 scenarijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak Arestovičiaus, trečiasis karo etapas prasidės antroje gegužės pusėje. Tuo metu tikimasi stipriai suaktyvėjusių rusų puolimų ir Ukraina tam ruošiasi. Pasak Zelenskio patarėjo, viskas vystysis pagal vieną iš 3 scenarijų.

„Pirmas scenarijus - mes nespėsime pasiruošti ir jie mus pradės spausti. Tikėtinos Donbaso, Krivoj Rogo ir Zaporižės operacijos. Priešas bandys pasiekti pergalių tose vietovėse. Antrasis - mes pasieksime pajėgų lygybę ir pereisime į pozicinę kovą, o prastai parengtiems jų kariams teks gintis. Trečiasis - mes įsikasame, o kai kuriose vietose pereiname į puolimą“, dėstė Arestovičius.

Arestovičius mano, kad Rusija ir toliau stiprins savo pajėgas, kol jiems nebeliks laisvų žmonių, kurie yra apmokyti kariauti.

(18)
(0)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: