[Žinios trumpai] Putino partijos galva - „Rusija čia amžinai. Dėl to neturėtų kilti jokių abejonių. Nebus kelio atgal“  ()

Pskovo senatorius ir generalinis „Vieningosios Rusijos“ partijos sekretorius Andrejus Turčakas mano, kad Pietų Ukraina visiems laikams turi priklausyti Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusija čia amžinai. Dėl to neturėtų kilti jokių abejonių. Nebus kelio atgal“, teigia Turčakas - „Gyvensime kartu, plėtosime šį turtingą regioną, turtingą istoriniu paveldu, turtingą čia gyvenančiais žmonėmis“.

Žinoma, kalbama apie Chersoną, bet ukrainiečiai tokią Rusijos valdančiojo elito nuomonę žino. Okupuotuose Ukrainos regionuose rusai keičia kelio ženklus. Kai kur grąžina sovietinius pavadinimus, kitur tiesiog šalina ukrainiečių kalbą. Rusijos televizijos nuolat rodo rusų karių Chersono gyventojams teikiamą „humanitarinę pagalbą“, tačiau nepamini, kad jos nereikėtų, jei ne Rusijos pradėtas karas. Čia taip pat pradėtas procesas siekiant pakeisti grivinas rubliais.

Turčako užimamos pareigos rodo, kad tai - Rusijos politinio elito pozicija. Nors Putinas oficialiai nepriklauso jokiai partijai, de facto „Vieningoji Rusija“ yra jo organizacija. Pats Turčakas yra aršus Putino gynėjas ir bet kokius žodžius prieš Rusijos invaziją į Ukrainą vadina išdavyste. Dar jis yra ir slaptas milijonierius - Aleksejus Navalnas dar 2013 metais atskleidė, kad Turčakas nedeklaravo savo 1,7 milijonų dolerių vertės vilos Prancūzijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(18)
(-17)

Komentarai ()