[Žinios trumpai] Putinas bus įsiutęs: Ukrainos gynėjai susprogdino tiltus okupuotoje Luhansko srityje, paralyžiuotas tiekimas itin dideliam puolimui (Video)  ()

Rusija kontroliuoja didžiąją Luhansko srities dalį, tačiau operacijos joje nėra lengvos. Ukraina dabar sunaikino kelis tiltus, kad apsunkintų okupantų logistines operacijas ir sustabdytų Severodonecko ir Lysičansko puolimą


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-16 [Žinios trumpai] Putinas bus įsiutęs: Ukrainos gynėjai susprogdino tiltus okupuotoje Luhansko srityje, paralyžiuotas tiekimas itin dideliam puolimui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenko savo asmeniniame „Telegram“ kanale pranešė, kad Ukraina įvykdė sėkmingą geležinkelio linijos ataką Luhansko srityje.

„Siekdami sustabdyti okupantų puolimą Severodonecko ir Lysičansko kryptimis, mūsų kariai sunaikino geležinkelio tiltus, nukirsdami susisiekimą tarp Rubižnės ir Severodonecko“, pranešė Heraščenko.

Ukraina anksčiau pranešė, kad dabar Rusija dės dideles pastangas, kad iš Popasnos ir Belogorovkos krypčių prasiveržtų į Lysičansko-Bachmuto greitkelį. Tai padėtų Rusijai stengiantis užimti likusią Luhansko dalį. Tačiau kol kas šiose vietose Rusija pasiekia tik nuostolių. Sutraukytos logistikos grandinės dar labiau apsunkins okupantų puolimo operacijas Luhanske.

(113)
(1)
(112)

Komentarai ()

Susijusios žymos: