[Žinios trumpai] Identifikavo Rusijos kariškio žmoną, kuri siūlė Ukrainos vaikams nupjauti ausis ir pirštus – nepatikėsite, kur ji dirba (Video)  ()

Identifikavo Rusijos kariškio žmoną, kuri siūlė Ukrainos vaikams nupjauti ausis ir pirštus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-05-19 [Žinios trumpai] Identifikavo Rusijos kariškio žmoną, kuri siūlė Ukrainos vaikams nupjauti ausis ir pirštus – nepatikėsite, kur ji dirba (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefono pokalbyje moteris savo vyrui skundėsi dėl Rusijoje atsidūrusių ukrainiečių vaikų, kurie atsisakė švęsti gegužės 9-ąją.

Moteris vyrui smulkiai apibūdino, kaip už tai juos nubaus. Visų pirma, „ji nupjautų jiems pirštus“, „išpjautų žvaigždes ant nugarų“ ir „kasdien nupjautų po ausį“.

Pasitelkę SBU pareigūnų pateiktus duomenis, projektas „Schemos“ identifikavo šią porą.

Apie tai pranešė Censor.NET, remdamasis „Laisvės radiju“.

Rusijos kario pokalbis su žmona įvyko balandžio 29-osios rytą ir buvo užfiksuotas Ukrainos saugumo tarnybos Charkivo srityje darbuotojų – rusas okupantas kalbėjosi su žmona būdamas rajone. Įrašą SBU paskelbė gegužės 11 d.

Julijos vyras yra Vladimiras Kopytovas. Pagal jo telefono numerį socialiniuose tinkluose galite rasti keletą beveik tuščių anketų. Specialiųjų tarnybų dėka žurnalistams pavyko rasti dvi nuotraukas, kurias jis kažkada publikavo šiame puslapyje, bet vėliau ištrynė. Jam 31 metai, jis kilęs iš Jartsovo miesto, Smolensko srities.

 

 

Julijos puslapis, susietas su telefono numeriu, iš kurio vyko pokalbis, tinkle neaktyvus. Tačiau žurnalistams pavyko rasti jos nuotrauką ir sužinoti, ką ji veikia.

Julija Kopytova (merg. Tsygankova) – 30 metų. Ji kilusi iš Prževalskojės kaimo, Rusijos Smolensko srities. Savo gyvenimo ji nerodo ir socialiniuose tinkluose. Tačiau jos artimieji tuo aktyviai užsiima.

Pasak šaltinių Rusijos teisingumo sistemoje, 2020 m. Julija vėl ištekėjo ir tapo Kopytova. Tų pačių šaltinių duomenimis, bent 2019 metais moteris dirbo Smolensko srities vaikų klinikinėje ligoninėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(3)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: