[Žinios trumpai] Panašu, kad dalis Rusijos karininkų vartoja narkotikus ir tai visiems žinomas faktas: žvalgyba perėmė labai keistą pokalbį  ()

Tarp rusų įsibrovėlių, kovojančių prieš Ukrainą, yra daug narkomanų. Kai kurie iš jų užima vadovaujančias pareigas ir reikalauja, kad pavaldiniai gautų jiems narkotikų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rodo naujas SBU perėmimas, uždrausta medžiaga išvaduotojams nešama nesislapstant, tačiau kartais jos pritrūksta vadams ir tada vyksta surinkimas iš paprastų kareivių.

Kaip galima suprasti iš pokalbio, kareivis pasakoja žmonai, kas čia darosi ir prašo perduoti jo prašymą bendram pažįstamui. Žmona lengvame šoke nuo to, ką išgirdo, bet panašu, yra jau pratųsi prie panašių istorijų.

"Paprašyk jo, kad jis paimtų narkotikus ir atvežtų, savo taip pat! Na, tuos, kuriuos mums išdavė, - sako okupantas paskelbtame įraše savo žmonai. - Jų reikia vadui, Maksimui Gurdinui".

 

Jis priduria, kad turi grynųjų pinigų „bendrą fondą“, iš kurio dar reikia paimti lėšų konjakui įsigyti.

„Matyt, tai vienintelis dalykas, kuris palaiko gerą priešo kariuomenę Ukrainos kare“, – pažymėjo SBU. Darome viską, kad kuo greičiau iš mūsų krašto būtų nušluota „mėlynoji pasaulio armija!"

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Iva Valinskaitė
(25)
(2)
(23)

Komentarai ()

Susijusios žymos: