[Žinios trumpai] Pasirodė vaizdo medžiaga kaip Rusijos kariai pradeda minų valymą užimtoje „Azovstal“ gamykloje: iš drono parodė kas liko iš komplekso (Video)  ()

Rusijos kareiviai sekmadienį pradėjo valyti minas ir nuolaužas užimtoje „Azovstal“ plieno gamyklos pramoninėje teritorijoje Mariupolyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kareiviai ėjo per kompleksą nešini minų detektoriais virš nuolaužomis nusėtų kelių, o kiti tikrino, ar po objektais nėra sprogstamųjų užtaisų, matoma filmuotoje medžiagoje.

„Užduotis didžiulė, priešas pridėjo savo sausumos minas, mes taip pat buvome padėję priešpėstinių minų, blokuodami priešą. Taigi mūsų laukia dvi savaitės darbo", – sakė Rusijos karys.

Sekmadienį „Azovstal“ vykusios operacijos metu per valdomus sprogimus buvo detonuotos minos, o nuo plieno gamyklos kelių kariniais buldozeriais buvo pašalintos nuolaužos.

Bepiločių orlaivių filmuotoje medžiagoje buvo matyti, kad iš plieno gamyklos pastatų beveik nieko neliko: daugelis stipriai apdegė, kiti iš dalies sugriuvę, o kai kurie – tik nuolaužų krūvos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(5)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: