[Žinios trumpai] Arestovičius dar nebuvo toks piktas: dėl naujausių Vakarų pasiūlymų pasiuntė visus „na***!“ (Video)  (8)

Ukrainos prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius įsiuto, sužinojęs apie kai kurių Europos šalių siūlymus Ukrainai „pasidalinti teritorijomis“ su Rusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis taip sureagavo tiesioginiame eteryje kalbėdamasis su Marku Feiginu.

Pasak jo, tokios „iniciatyvos“ pradeda reikštis, kai Rusija pradedama spausti fronte ir kai vėl bandoma organizuoti puolimą prieš Kyjivą, Černihivą ir Sumus.

„Kam reikia tokių šnekų? Tik mekenantiems Vakarų sąjungininkams, kurie pasakoja, kad, žinote, Kremlius nori taikos, o Kyjivas to nenori, tai paspauskime jį. Rusijai reiktų viso labo tik  Zaporižios ir Chersono sričių. O tada bus naujas taikos susitarimas Europoje, ukrainiečiai turės „sumažinti savo apetitą“. Ir taip mes įgyvendinsime visuotinę taiką Europoje, business as usual”, – sakė Arestovičius.

Jis taip pat perspėjo, kad dabar pradės vartoti necenzūrinius žodžius.

„Dabar aš pradėsiu keiktis ... Visa tai matydamas, žiauriai pykstu.  Ar negalėtumėt eiti, b**t, n**j su tokiais pasiūlymais, atsiprašant, paprekiauti Ukrainos teritorija? Su galva, jums, b**t, negerai? Vaikai miršta, kraujas liejasi, o jūs... Eikit š**t, taip nebus“, – neslėpė emocijų Arestovičius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(166)
(4)
(162)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: