[Žinios trumpai] Senienos jau fronte! Ukraina skelbia, ką daro su T-62, kai juos pamato mūšio lauke (Video)  ()

Ginkluotosios pajėgos jau sugalvojo, ką daryti su pasenusiais T-62 tankais. Priešas nori mesti į mūšį bent šimtą tokių tankų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinės pajėgos jau meta į mūšį dalinius, kuriuos, pasak Pietų operatyvinės vadovybės, „sustiprino“ nebenaudojami pasenę tankai T-62.

Gegužės 29 d., Ukrainos pietuose dėl sėkmingų raketų ir artilerijos padalinių veiksmų, bendradarbiaujant su aviacija, buvo sunaikinti 6 priešo tankai T-62. Be to, dėl sėkmingų Ukrainos kariuomenės veiksmų buvo pašalinti 67 rašistai ir, be tankų, dar du „Grad“, trys „Msta-S“, trys šarvuočių vienetai ir 13 – automobilių.

Taip pat ginkluotosios pajėgos sunaikino žvalgybos postą ir vieno dalinio vadavietę.

 

Taigi Ukrainos kariškiai greitai rado atsakymą į klausimą, ką daryti su priešo „pastiprinimu“ – tankais T-62.

 

Priminsime – pirmą kartą, kad priešas gali išvaryti šiuos tankus iš sandėlių, paaiškėjo šių metų kovo pabaigoje. Remiantis naujausiais pranešimais, galima daryti išvadą, kad priešas jau išėmė iš saugyklos mažiausiai 100 tankų T-62.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(5)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()