[Žinios trumpai] Ukraina sunaikino elitinį „Wagner“ samdinių dalinį: eiliniai kareiviai pašiurpę, galvoja ką daryti (Video)  ()

Ukrainos kariškiai Donbase sunaikino didelį „PMC Wagner“ samdinių dalinį. Likvidavus jį, „paprasti“ įsibrovėliai apskritai bijo kautis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai liudija Ukrainos saugumo tarnybos (SBU) paviešintas įsibrovėlio telefoninis pokalbis.

„Ten, kur reikia paimti sieną, ten važiuoja tiek daug PMC... Bet šie PMC jiems nebuvo naudingi! Ten jie visi žuvo. Tai bl**specialiosios pajėgos, na***. Aš, po velnių, nematau kitos išeities iš šios situacijos“, – žmonai sako okupantas.

„Eina jie na*** su savo ta armija“, – sako jam žmona.

Savo ruožtu SBU pažymėjo, kad vienas iš būdų pasitraukti iš okupacinės kariuomenės yra skambinti SBU karštąja linija ir pasiduoti. Telefono numeris 2402 veikia tiek Rusijos, tiek Ukrainos operatoriams.

Rusijos užpuolikai sukrėsti savo nuostolių

Nepaisant sunkių Ukrainos kariuomenės kovų Donbase, Ukrainos gynėjams pavyksta pasiekti sėkmę ir pasėti paniką priešo stovykloje. Tai liudija dar vienas okupantų pokalbis.

 

„Iš 58-osios armijos apskritai nieko neliko, ji buvo laikoma stipriausia kariuomene Pietų karinėje apygardoje. Iš jos praktiškai nieko neliko. Valera Bakin tarnavo 58-ojoje armijoje. Jo kompanijoje nėra nė vieno gyvo žmogaus. Nieko! Trumpai tariant, visi buvo nužudyti. Ten taip pat turime dalinių, kur likę vos trys žmonės, keturi“, – savo žmonai pasakojo rusų okupantas.

Anot rusų įsibrovėlio, į regioną įžengė kelios armijos, kurios visos patiria didelių nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(0)
(105)

Komentarai ()

Susijusios žymos: