Galingiausias „Apple“ kompiuteris „Mac Pro“ susprogdintas C4 sprogmenimis (Video)  (9)

Internete galima rasti ne vieną šimtą vaizdo įrašų, kuriuose įvairiais būdais „testuojami“ senesni ar naujesni „Apple“ įrenginiai. Tačiau bene pirmą kartą tarp tokių papuolė ir naujausios kartos kompiuteris „Mac Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nieko stebėtino, jog ištvermės testai su „Mac Pro“ atliekami nedažnai – jo kaina tokia, kad ne kiekvienas ryšis nepataisomai sugadinti šį pirkinį. Jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite peržiūrėti kiek Lietuvoje kainuoja „Mac Pro" ir nuspręsti ar patiems kiltų mintis tokiems testams.

Dabar gi galingiausias „Apple“ kompiuteris buvo išbandytas negailestingai – susprogdintas su itin galingais C4 sprogmenimis. Kaip matoma vaizdo įraše, po sprogimo iš kompiuterio neliko nieko.

Tiesa, dar prieš sprogdinimą testuotojai nusprendė atlikti kompiuteriui kritimo testą. Ir nors „Mac Pro“ sveria beveik 5 kg., jam nukritus, aliuminio korpusas nebuvo nė kiek pažeistas.

Be to, „Mac Pro“ teko išmėginti ir vandens testą: kompiuteris buvo įmestas į didžiulį akvariumą. Įdomu, kad po sąlyčio su vandeniu jis ir toliau funkcionavo.

Kviečiame pasižiūrėti vaizdo įrašą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: iTouch.lt
iTouch.lt
(13)
(36)
(-23)

Komentarai (9)