Ar įžiūrėsite katę paveikslėlyje? Tai padaryti pavyksta tik 1 proc. žmonių (Foto)  (2)

Įdomi ir nelengva optinė iliuzija. Ją nupiešęs dailininkas įkomponavo paveikslėlyje katę – absoliučiai netikėtoje vietoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei didžiuojatės savo pastabumu, sėskitės ir atidžiai įsižiūrėkite į paveikslėlį. Beje, katę šioje optinėje iliuzijoje pkbnews portale pavyksta įžiūrėti tik 1 proc. žmonių.

Šiame daugelį sudominusiame ir sparčiai išpopuliarėjusiame paveikslėlyje pavaizduotos dvi viena priešais kitą sėdinčios moterys. Viena moteris paveikslėlyje rodo į butelį ant stalo ir kažką sako, kita šypsodamasi jos klausosi. Prie vienos moters kojų tupi juoda katė. Neskubėkite džiūgauti – ši katė aiškiai matosi, tačiau jūsų užduotis – rasti dar vieną katę. Be to, ją įžiūrėti turite per 5 sekundes.

 

Sakoma, kad dauguma žmonių yra pastabūs. Jei taip galvojate apie save, būtinai išbandykite jėgas su šia optine iliuzija, juo labiau, kad 99 proc. žmonių negali pasigirti geru rezultatu.

Jei visgi jums pavyks pamatyti katę per 5 sekundes, galėsite teigti, kad turite aukštą IQ ir esate genijus.

 

Jei nepavyks įžiūrėti katės, nenusiminkite, susikaupkite ir vėl įsižiūrėkite į paveikslėlį. Apžiūrėkite moterų drabužius, kiekvieną detalę, galvos apdangalus. Jei vis dar nematote, katės, pažvelkite į kitą paveikslėlį – jame katė apibraukta raudona linija.

Atsakymas kitame puslapyje:

Pasidalinkite su draugais
(10)
(21)
(-11)

Komentarai (2)