[Naujiena!] Iš Lenkijos sulankstomas batutas namams - maksimali kokybė, atlaiko net iki 150kg ir smagus būdas pasportuoti („Doufit TR-03“)  ()

Naujiena

Gera kaina

Galioja iki 2022-09-26

Iš Lenkijos sandėlio

Puikios kokybės, skirtas naudoti patalpų viduje


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Doufit TR-03“ batutas

180,30€ -100,17€ 180,30€

80,13€

Imu!

iš Lenkijos

56%​ nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: „Doufit TR-03“ šiuo metu parduodamas tiesiai iš Lenkijos sandėlio ir už labai gerą kainą. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Kuo pasižymi „Doufit TR-03“ batutas?

Nors šiltasis metų laikas baigėsi, tačiau šokinėjimo malonumai ant batuto gali tęstis ir toliau. Tuo leis mėgautis štai šis „Doufit TR-03“ batutas.

Jis yra skirtas naudoti patalpų viduje, yra kompaktiškas bei labai tvirtas ir dar netgi sulankstomas. Visas „Doufit TR-03“ savybės galite matyti šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose.

Verta atkreipti dėmesį, kad „Doufit TR-03“ yra su 6 tvirtomis metalo kojomis. Jų galai dengti guma. Taip apsaugomos grindys ir tuo pačiu batutas išlieka stabilus konkrečioje vietoje.

Batutas turi 1.4mm storio metalinius strypus; taip pat sustiprintos metalinės spyruoklės, laikančios įtemptą batuto pagrindą; o maksimalus atlaikomas svoris, kaip teigia gamintojas, yra net iki 150kg.

Puikios savybės kompaktiškam ir dar sulankstomam batutui, kurį galėsite patogiai pasiimti su savimi ar tiesiog baigę šokinėti ir mankštintis ant šio batuto jį padėti atgal į jam skirtą vietą.

Taip, ant „Doufit TR-03“ galima ne tik tiesiog smagiai šokinėti, kas labai patinka vaikams, bet ir tuo pačiu smagiai sportuoti.

Žemiau gamintojas pateikia štai tokią statistiką, kiek laiko ant šio batuto atitinka kito sporto metu atliekamų veiksmų krūvį.

Be to, ant batuto yra šuolių matuoklis, dėl ko galėsite vesti statistiką, varžytis su draugais bei namiškiais, rengti mini konkursus. Pavyzdžiui, kas per tam tikrą laiką padarys daugiau šuolių.

Dar vienas svarbus momentas, kad „Doufit TR-03“ turi reguliuojamo aukščio atramą, viršutinė dalis paminkštinta. Atramą galima fiksuoti 4 aukščiuose: nuo 40,4cm iki 48,8cm.

Atrama yra svarbi dėl to, kad taip galėsite tiek Jūs, tiek ir vaikai saugiai šokinėti ant šio batuto. 

Kadangi apsauginio tinklo nėra, kaip lauko batutuose, tai šokinėjimo metu reikia laikytis už atramos, kad netyčia nenušuliuotumėte į šoną ir tiek savęs nesužeistumėte, tiek ir kitų namuose esančių daiktų nesulaužytumėte.

Kalbant apie batuto dydžius, tai nuo grindų jo aukštis yra 23cm, bendras aukštis 102-122cm (skiriasi dėl reguliuojamos atramos aukščio), šokinėjimo pagrindo diametras 102cm. Sulankstytas batutas yra 76 x 38cm.

„Doufit TR-03“ - kompaktiškas, labai tvirtas, puikios kokybės batutas namams, kuris suteiks smagių akimirkų, atitrauks vaikus nuo telefonų/planšečių/kompiuterių, ir leis smagiai pasportuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()