[Pasaulinė premjera už specialią kainą!] „Xiaomi“ pristatė tikrą bombą - kitas biudžetines Android planšetes deda į pavėsį (Video, Kuponas, „Redmi Pad“)  (1)

„Redmi Pad“ - naujausia planšetė buvo pristatyta vos prieš kelias dienas ir štai ją jau galima įsigyti. Premjeros proga taikomas ir specialus kuponas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Redmi Pad“

(Globali versija, 3+64GB, MediaTek Helio G99, 10.61" 2K 90Hz ekranas, 8000mAh baterija)

289€ -60€ 289€

229€

Imu!

iš Kinijos

Kuponas: AE358D7611F1

ribotas kiekis

už 2,04€ į Lietuvą pristatys per 15-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Gshopper

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu „Redmi Pad“ planšetės parduodamos už specialią premjeros kainą. Būtinai pasinaudokite specialiu nuolaidos kuponu.

Beje, planšetės į Lietuvą pristatomas iš Kinijos sandėlio - visus mokesčius sutvarko Gshopper, tad visiškai saugus pirkimas.

Tai yra globalios versijos planšetės, tad palaikomos įvairios kalbos ir norimą programėlę galėsite atsisiųsti bei įsidiegti iš Google Play parduotuvės.

Kuo gali pasigirti „Redmi Pad“ ir kuo ji geresnė už kitas biudžetines planšetes?

„Redmi Pad“ oficialiai pristatyta šio mėnesio pradžioje ir tai yra absoliuti naujiena.

Tai yra „Xiaomi“ prekės ženklas. „Redmi“ gamina itin patrauklių kainų ir puikios kokybės įrenginius ir tai yra jų pirmoji planšetė. Daugelis apžvalgininkų jau iškart ją įvardija kaip geriausia 2022-ųjų biudžetine planšete.

Pažvelkime į savybes, dėl kurių ji išsiskiria iš minios.

Šiame tekste pateiktose nuotraukose galite matyti esmines „Redmi Pad“ savybes ir labiausiai norisi dėmesį atreipti į keletą momentų:

1. Nuotabus net 10.61" 2K ekranas su 90HZ vaizdo atsinaujinimo dažniu

Tokio tipo ekranus galima sutikti tik tarp aukščiausios klasės ir gerokai brangesnių planšečių, tad šis „Redmi Pad“  ekranas yra kažkas neįtikėtino. Vien dėl jo ši planšetė tampa NR.1 tarp biudžetinių planšečių.

10,61 colio ekranas su 2000 x 1200 pikselių raiška (WUXGA+) ir iki 90 Hz atnaujinimo dažniu. 10 bitų, 220 PPI ir palaiko iki 400 nitų didžiausią ryškumo lygį.

Planšetė yra sertifikuota TÜV Rheinland (dėl mažos mėlynos šviesos emisijos). Tai taip pat pirmoji planšetė pasaulyje su SGS mažo regėjimo nuovargio sertifikatu.

2. Pritaikyta programinė įranga

Dauguma „Android“ planšetinių kompiuterių rinkoje veikia beveik vien su „Android“ siūlomomis minimaliomis funkcijomis. Tuo tarpu „Redmi Pad“ pristatoma su „MIUI for Pad“ – ta pačia programine įranga, kuri yra „Xiaomi Pad 5“.

Kaip rodo pavadinimas, „MIUI for Pad“ yra tinkinta „Xiaomi“ „Android“ odos versija, skirta planšetiniams kompiuteriams. Jame yra naudingų funkcijų, tokių kaip padalintas ekranas, slankiojantys langai, keli langai ir dokas.

Svarbiausia, kad „Xiaomi“ žada po 2 „Android“ ir MIUI atnaujinimus, taip pat 3 metų saugos naujinimus.

3. Pajėgus techninės įrangos rinkinys

Biudžetinėse planšetėse paprastai yra pradinio lygio mikroschemų rinkiniai. Tačiau „Redmi Pad“ maitina „MediaTek Helio G99“ (6nm, iki 2.2GHz) – lustas, kuris yra šio kainų segmento išmaniuosiuose telefonuose. Taigi įrenginys yra toks pat galingas kaip ir įprastas šio diapazono išmanusis telefonas. 

Įrenginyje taip pat yra iki 6 GB LPDDR4x RAM ir 128 GB UFS 2.2 atminties. Jis taip pat palaiko „MicroSD“ kortelės išplėtimą (iki 1 TB).

4. Papildomos naudos ir puiki kaina!

„Redmi Pad“ aprūpinta net 8000mAh talpos baterija su greituoju 18W įkrovimu (įkroviklis yra pakuotėje).

4 Stereo garsiakalbiais su Dolby Atmos palaikymu.

8MP pagrindinė ir 8MP ultra-wide priekinė kameros.

Bluetooth 5.3; Wi-Fi 5 (2.4GHz/5GHz) ryšiai ir USB-C jungtis.

Puikus rinkinukas ir ypač atsižvelgiant į tai, kad „Redmi Pad“ galima įsigyti vos už 229€.

Pasinaudokite proga ir pirmieji įsigykite naujausią planšetę už specialią kainą. Vėliau kainos tikrai augs.

O ir dabar užsisakę jau už poros-trejetos savaičių galėsite mėgautis nauju įrenginiu ir išvengsite tos lapkričio mėn. vykstančios išpardavimų pasiutpolkės bei pristatymų vėlavimų.

Štai čia keletas pirmųjų apžvalgų, kurios vos per keletą dienų peržiūrėtos šimtus tūkstančių kartų. „Redmi Pad“ tiesiog sprogdina Youtube apžvalgininkų kanalus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (1)