Kinijos turgelio stebuklai: išmanusis „Xiaomi“ virdulys mėgstantiems maksimalų patogumą, belaidis skambutis, universali nuotoliniu būdu valdoma rozetė ir kiti namų technikos šedevrai  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės daugumą stebina prekių asortimentu. Kitaip sakant, čia galima įsigyti ne tik išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių, tačiau ir elektronikos, kurią itin praktiškai galime pritaikyti kiekvienų namų buityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent pastarųjų pasiūlymų šią savaitę daugiau nei pakankamai galime rasti Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtame išpardavime „June Home Tech“.

Įdomus virdulys iš „Xiaomi“

Greičiausiai nebus prieštaraujančių, kad virdulys – kiekvienų namų įprastas atributas. Vis dėlto jeigu ieškote unikalumo ar tiesiog esate naujų technologijų entuziastas šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 39 eurus kainuojančiu (nuolaidos kodas MIKETTLE) išmaniuoju virduliu „Xiaomi MiJia Smart Kettle“.

Pastarasis virdulys ypatingas tuo, nes turi dvigubą iš 304 nerūdijančio plieno pagamintą korpusą, kas leidžia virdulyje esantį vandenį izoliuoti nuo išorinio poveikio bei taip pat padeda efektyviai išlaikyti vienodą vandens temperatūrą kur kas ilgesnį laiko tarpą.

Šiuo atveju svarbu pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi MiJia Smart Kettle“ naudojant Bluetooth ryšį gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojantis išmaniuoju telefonu. Toks sprendimas leidžia ne tik realiu laiku stebėti virdulio temperatūrą, tačiau taip pat praverčia tiems, kurie skirtingiems gėrimams užplikyti naudoja vis kitą vandens temperatūrą.

Be to, naudojant taikomąją programą esant poreikiui dar galima sudaryti ir „Xiaomi MiJia Smart Kettle“ vandens temperatūros palaikymo išankstinį grafiką, todėl, pavyzdžiui, rytinei kavai ar arbatai tinkamos temperatūros vanduo automatiškai bus paruoštas dar prieš nuskambant žadintuvui.

Išmanusis belaidis durų skambutis

Skaitytojams, kuriems namuose teko keisti durų skambutį tikrai sutiks, kad ši užduotis pasirodė daug sudėtingesnė nei atrodė iš pirmo žvilgsnio.

Būtent dėl tos priežasties belaidžiai durų skambučiai susilaukia vis daugiau dėmesio. Vieną tokių Kinijoje šiuo metu galima įsigyti už 67 eurus.

Išmanusis belaidis durų skambutis „NEO Coolcam iDoorbell“ ypatingas tuo, nes yra aprūpintas judesio davikliu, naktiniu pašvietimu, 720P raiškos (1280 x 720) plataus 120 laipsnių kampo kamera, mikrofonu bei garsiakalbiu.

Ši techninių savybių visuma „NEO Coolcam iDoorbell“ taip pat leidžia prijungti prie išmaniojo telefono, todėl apie atvykusius svečius praneš ne tik specialus komplekte pridedamas skambutis, bet ir gautas informacinis pranešimas telefone.

Be to, čia reikia pabrėžti ir tai, kad naudojant išmanųjį telefoną atvykus svečiui jį bus galima ne tik matyti, bet taip pat ir pakalbinti net neatidarius durų.

Išmanioji rozetė

Parduodamų prekių reitingai Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ tvirtina, kad vis daugiau pirkėjų domisi išmaniosiomis rozetėmis.

Pavyzdžiui, išmaniąją nuotoliniu būdu valdomą rozetę „GC00AM Z-Wave“ šią savaitę Kinijoje galima įsigyti už 21 eurą.

Kaip jau greičiausiai supratote, „GC00AM Z-Wave“ gali būti nuotoliniu būdu įjungiama ar išjungiama tiesiog naudojantis išmaniuoju telefonu, tačiau šiuo atveju svarbu pabrėžti dar ir tai, kad naudojantis taikomąją programą galima sudaryti šios rozetės darbo valandų grafiką.

Kitaip sakant, „GC00AM Z-Wave“ taip pat gali veikti ir kaip elektroninis laikmatis, todėl seniau namuose naudotus du atskirus specifinius elektroninius įrenginius nuo šiol galima pakeisti tiesiog viena išmaniąją rozete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()