Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaida siūlomas išmanusis sporto laikrodis „NO.1 F6“ - IP68 sertifikatas, 50 dienų laikanti baterija ir net automatinis veiklos tipo atpažinimas (Video)  ()

Išmaniųjų laikrodžių pasiūla yra tikrai pakankama, tačiau greičiausiai sutiksite, kad kaina šiuo atveju ne visada atitinka realybę. Kitaip sakant, už išmanųjį laikrodį retas pirkėjas ryžtasi mokėti šimtą ar daugiau eurų. Ir tai nei kiek nestebina, kadangi pigesni išmanieji laikrodžiai šiuo metu taip pat geba užtikrinti maksimalų reikalaujamą funkcionalumą. Naujos kartos išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ gali tapti puikiu pavyzdžiu, kad kaina tikrai ne visuomet yra pats svarbiausias aspektas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninėse parduotuvėse šiuo metu „NO.1 F6“ išmanųjį laikrodį galima įsigyti už maždaug 25 eurus.

Čia dar skubame pranešti tai, kad šio išmaniojo laikrodžio anonso proga Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ kiekvieną dieną 11 valandą Lietuvos laiku (9:00 UTC) dešimt pirmųjų „NO.1 F6“ vienetų ruošiasi parduoti už dar labiau patrauklią 13 eurų kainą. Vis dėlto atkreipkite dėmesį į tai, kad šis specialus pasiūlymas kiekvieną dieną galioja tik iki sausio 29 d.

„NO.1 F6“ potencialius pirkėjus žavi ne tik klasikine sportinio laikrodžio išvaizda, bet ir neįtikėtinomis korpuso atsparumo savybėmis. Visų pirma norisi pabrėžti tai, kad šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir dulkėms – tai patvirtina ir „NO.1 F6“ suteiktas IP68 sertifikatas. Įdomu ir tai, kad „NO.1 F6“ yra atsparus įbrėžimams, smūgiams ir taip geba atlaikyti itin ekstremalius temperatūrinius pokyčius (nuo -40oC iki 70oC).

Šis išmanusis laikrodis abejingų nepalieka ir dėl itin talpios 350 mAh baterijos. Būtent to pilnai pakanka, kad „NO.1 F6“ be papildomos įkrovos būtų galima naudoti net iki 50 dienų. Be to, gamintojas taip pat tvirtina, kad „NO.1 F6“ budėjimo režime gali būti naudojamas bene dvigubai ilgiau – net 120 dienų. Ir už tai šiuo atveju tenka dėkoti ne tik nespalvotam ekranui, bet ir itin optimaliai baterijos energijos resursus naudojančiam bei pagrindinius matematinius skaičiavimus atliekančiam „NRF51822“ lustui.

Galiausiai norisi pabrėžti dar ir tai, kad išmanusis laikrodis „NO.1 F6“ yra aprūpintas pulsometru, žingsniamačiu, geba sekti miego kokybę, gali apskaičiuoti įveiktą atstumą, sudegintas kalorijas, priminti apie per mažą fizinį aktyvumą bei taip pat yra ypatingas todėl, nes dar sugeba automatiškai identifikuoti ir fizinio aktyvumo veiklos tipą (krepšinis, badmintonas, plaukimas, važiavimas dviračiu ir t.t.).

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()