Kinijos turgelio stebuklai: minimalistinis skaitmeninis laikrodis su žadintuvu ir termometru, viskam tinkamas stilingas pakrovėjas iš aliuminio ir „H18“ belaidė klaviatūra išmaniajam televizoriui ar planšetui  ()

Prasidėjus kalendoriniam pavasariui Kinijos elektroninėse parduotuvėse galima rasti vis daugiau ir daugiau įdomių išpardavimų. Šiuo atveju didesnė konkurencija pirkėjui tikrai išeina į naudą, kadangi tai pardavėjus atitinkamai verčia koreguoti kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę vykstantis išpardavimas „Epic Spring Clearance“ stebina ne tik įdomiais pasiūlymais, bet ir puikiomis įvairių daiktų kainomis su iš anksto pritaikytomis papildomomis nuolaidomis.

Minimalistinis skaitmeninis laikrodis su žadintuvu ir termometru

Jeigu ieškote minimalistinio skaitmeninio laikrodžio su papildomomis funkcijomis, tai pasidomėti šios savaitė kinų pasiūlymu tiesiog privalote.

Šis vos 7 eurus kainuojantis skaitmeninis laikrodis „Timer Calendar Temperature Alarm Clock“ gali būti naudojamas ne tik ant darbo stalo, bet ir miegamajame, kadangi turi integruotą žadintuvo funkciją.

Šiuo atveju reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kad šis nuo trijų standartinių AAA tipo elementų maitinamas LED laikrodis turi baltos spalvos ekrano pašvietimą ir taip pat dar rodo datą bei kambario temperatūrą.

Universalus ir stilingas pakrovėjas su aliuminio korpusu – tiks ir kompiuteriui, ir telefonui, ir planšetui

Skaitytojai, kurie daug keliauja arba turi daugiau nei vieną nešiojamą kompiuterį, šią savaitę greičiausiai susidomės unikaliu 19 eurų kainuojančiu pagalbiniu aksesuaru „Elephone Anycharger“.

Šis aliumininį korpusą turintis elektroninis aksesuaras ypatingas yra dėl tos priežasties, nes gali įkrauti nešiojamų kompiuterių baterijas (19 V / 4,74 A) ir taip pat dar yra aprūpintas dviem standartinėmis USB 2.0 (5 V / 2 A) ir viena „Quick Charge 2.0“ techninį sprendimą palaikančia USB jungtimi (5 V, 9 V, 12 V / 2 A).

Šiuo atveju maloniai stebina ir tai, kad kiekvienas pirkėjas „Elephone Anycharger“ komplekte dar ras net aštuonis skirtingus nešiojamų kompiuterių įkrovimo lizdų adapterius, tad reikiamą tikrai turėtume pritaikyti.

Kitaip sakant, investavę vos 19 eurų tiesiog galėsite užmiršti ką reiškia kartu su nešiojamu kompiuteriu tampytis neišvaizdų standartinį įkroviklį, kadangi elektroninių įrenginių baterijas nuo šiol galėsite įkrauti naudodami vieną stilingai atrodantį ir itin mobilų „Elephone Anycharger“ aksesuarą (14,56 x 7,51 x 2,9 cm, 380 g).

„H18“ belaidė klaviatūra, kurią galima naudoti vietoj pelės

Jeigu namuose turite išmanųjį televizorių ar TV priedėlį, tai greičiausiai sutiksite, kad jo valdymas naudojant vien tik komplekte pridedamą pultelį nėra toks patogus kaip norėtųsi. Vis dėlto šią problemą dabar galite išspręsti įsigiję 15 eurų kainuojančią „H18“ belaidę klaviatūrą, kuri esant reikalui taip pat gali būti naudojama ir vietoje pelės.

„H18“ prie norimo elektorinio įrenginio galima prijungti naudojant komplekte pridedamą specialų USB adapterį.

Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šis universalus valdymo pultelis (14 x 9 x 1 cm) turi integruotą 300 mAh talpos bateriją ir taip pat maloniai stebina itin ergonomišku korpuso dizainu, kurio pagrindinis akcentas – specialus išlinkimas galinėje „H18“ dalyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai ()