Geriausia radijo stotelė pagal kainą ir kokybę? Itin kompaktiškas, drėgmei, dulkėms ir netgi smūgiams atsparus korpusas, talpi baterija, 2-4 km ryšio atstumas, LED žibintuvėlis, FM radijas ir labai patraukli kaina  ()

Radijo stotelė yra labai naudingas prietaisas. Šiais laikais visi nešiojamės telefonus, tačiau kartais iš jų mažai naudos. Ruošiatės stovyklauti, su draugais leisitės į žygį, o gal mėgstate aktyvų laisvalaikį gamtoje? Puikiai pirkėjų vertinama radijo ryšio stotelė „Baofeng 999S“ gali pasiūlyti daugiau nei būtų galima numanyti pažvelgus tik į kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl už akių užkliuvo ši radijo stotelė? Todėl, kad Gearbest parduotuvėje „Baofeng 999S“ surenka įspūdingą 4.96 balų vertinimą iš pirkėjų, o dabar jai siūloma net 33% nuolaida - su tokia nuolaida „Baofeng 999S“ kainuoja viso labo €13.06 ir šiuo metu turbūt yra pati geriausia racija pagal kainos ir kokybės santykį. 

Kuo gi ji ypatinga?

„Baofeng 999S“ turi 13,5 cm ilgio anteną. Ji yra pakankamai ilga, kad užtikrintų stabilų ryšį 2-4 km atstumu, tačiau ne tokia ilga, kad radijo stotelė patogiai netilptų kišenėje ar kuprinės skyrelyje. 

„Baofeng 999S“ turi 16 kanalų atmintį, ir 25KHz diskretizaciją - ši radijo stotelė veikia 400 - 470MHz dažniuose, o imtuvo jautrumas siekia 0,2 mikrovoltus. Tai - labai patogi radijo stotelė, leidžianti palaikyti stabilų ryšį ir girdėti lengvai suprantamą pašnekovo balsą.

„Baofeng 999S“ sveria vos 150 gramų, tačiau gamintojas teigia, kad šis įrenginys yra atsparus drėgmei, dulkėms ir netgi smūgiams. Korpuso storis siekia vos 2,8 centimetrus, todėl stotelę patogu laikyti rankoje. Visi mygtukai ir bangų dažnio parinkiklis yra lengvai pasiekiami viena ranka. Tačiau tai nėra tik paprasta radijo stotelė - „Baofeng 999S“ atlieka ir daugiau funkcijų.

Ši radijo stotelė taip pat turi ryškų LED žibintuvėlį. Jis, aišku, nepakeis įprasto, žibintuvėlio, tačiau kritinėse situacijose tikrai pravers. Šis įrenginys taip pat veikia kaip FM radijo imtuvas - vėlgi, garsiakalbis tam nėra idealiai pritaikytas, tačiau kartais pravartu pasiklausyti žinių ar muzikos.

„Baofeng 999S“ turi talpią 1800mAh ličio jonų bateriją. Ji gali būti įkrauna ir būdama prietaise, ir išimta - pakuotėje rasite ir specialų įkroviklį. Ši baterija užtikrina 12 sklandaus darbo valandų. Realiai, kadangi šį imtuvą naudosite ne nuolat, o tik kai prireiks užmegzti ryšį, baterijos pakaks visai dienai. Gamintojas teigia, kad „Baofeng 999S“ nebijo ekstremalių sąlygų - ši radijo stotelė turėtų veikti ir esant 30 laipsnių šalčiui, ir 60 laipsnių karščiui.

„Baofeng 999S“ pravers ir grybaujant, ir dirbant statybose, ir keliaujant automobiliais, ir daugybėje kitų situacijų. Tiesa, pakuotėje rasite tik vieną stotelę - jos parduodamos atskirai.

Primename, kad šiuo metu „Baofeng 999S“ kainuoja vos daugiau nei 13 eurų. Panašu, kad pirkėjai yra patenkinti šio įrenginio kokybė, nes jis vidutiniškai vertinamas 4,96 žvaigždutėmis iš 5. Tiesa, vertinimą suteikė dar tik 26 pirkėjai, tačiau tai jau pakankamai solidus kiekis. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()