Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas bene pats geriausias kada nors išleistas šio gamintojo išmanusis telefonas „Cubot Power“ – švarus „Android 8.1“, 6000mAh baterija ir 6 lęšių kamera  ()

Jeigu aktyviai sekate šios rubrikos naujienas, tai greičiausiai vietinio Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojo „Cubot“ vardas jums yra puikiai žinomas. Vis dėlto priminsime, kad „Cubot“ kompanija gamina ekonominės klasės išmaniuosius telefonus, kurie yra puikiai vertinami juos įsigijusių pirkėjų ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad „Cubot“ šią vasarą taip pat pasitinka su naujienomis. Įdomu, jog net ir patys didžiausi skeptikai jau dabar sutinka, kad naujos kartos išmanusis telefonas „Cubot Power“ maloniai stebina ne tik savo techninėmis galimybėmis, bet taip pat ir kaina. Greičiausiai netgi nesuklysime pasakydami, kad „Cubot Power“ yra bene pats geriausias kada nors išleistas šio vietinio Kinijos gamintojo išmanusis telefonas, su 21% anonso nuolaida dabar siūlomas už maždaug 205 eurus.

Beje, atkreipkite dėmesį ir į tai, kad Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ naujos kartos išmaniajam telefonui „Cubot Power“ iki pat birželio 22 dienos kiekvieną dieną 12 valandą Lietuvos laiku 10 pirmųjų užsakymų taiko ypatingą kainą. Jeigu būsite pakankamai budrūs, tai būtent šiuo metu „Cubot Power“ galėsite įsigyti dar pigiau, t. y. už maždaug 115 eurų.

Pristatant šį 5,99 colių įstrižainės itin kokybišku IPS technologijos ekranu (2160 x 1080) aprūpintą išmanųjį telefoną norisi pabrėžti, kad „Cubot Power“ gali pasigirti integruotu 16 nanometrų aštuonių branduolių „Helio P23“ centriniu procesoriumi, 6 GB operatyviąja RAM atmintine, net 128 GB vidine ROM atmintine bei itin talpia 6000 mAh baterija, ką šiuo atveju galima prilyginti asmeniniam „Cubot“ rekordui.

Reikšmingu „Cubot Power“ išmaniojo telefono privalumu taip pat galima laikyti ir iš karto įdiegtą pačią naujausią „Android 8.1“ operacinę sistemą, kuri atkeliauja tiesiai iš „Google“. Būtent tai reiškia, kad šiuo atveju „Cubot Power“ tikrai nerasite jokių papildomų kiniškų taikomųjų programų, kurios įprastai itin gadina naudojimosi išmaniuoju telefonu patirtį.

Galiausiai norisi pabrėžti ir tai, kad „Cubot Power“ išmanusis telefonas gali pasigirti galinėje dalyje integruota 16 megapikselių kamera (interpoliuota iki 20 Mpx). Pastaroji kamera ypatinga dėl tos priežasties, nes ją sudaro net šeši skirtingos paskirties lęšiai, kai tuo tarpu kituose kiniškuose išmaniuosiuose telefonuose dažniausiai yra naudojami tik penki lęšiai. Techniškai tai svarbu todėl, nes daugiau lęšių šiuo atveju leidžia sukurti geresnį į objektyvą patenkančios šviesos srautą, kas yra itin svarbu siekiant ne tik geresnės raiškos, bet ir kontrasto.

Priminsime, kad dar šių metų pradžioje geriausio „Cubot“ išmaniojo telefono titulą buvo galima skirti „Cubot X18 Plus“ išmaniajam telefonui. Šiuo metu šis 4 GB operatyviąją RAM atmintine, 4000 mAh talpos baterija bei 64 GB vidine ROM atmintimi aprūpintas išmanusis telefonas Kinijoje kainuoja apie 140 eurų, kai tuo tarpu techniškai pranašesnį „Cubot Power“ dabar galite įsigyti už maždaug 205 eurus.

Grįžtant šiek tiek į praeitį norėtųsi priminti, kad dar 2017 metais buvo anonsuotas „Cubot X18“ išmanusis telefonas, kuris tuo metu neįtikėtino populiarumo susilaukė dėl savo panašumo į „Samsung Galaxy S8“. Iš esmės, „Cubot X18“ pagal išvaizdą beveik idealiai atitinka „Samsung Galaxy S8“ ir atkartoja dauguma jo išvaizdos stiprybių.

Kitaip sakant, tai yra būtent tas momentas, kuris ženkliai prisidėjo prie „Cubot“ sėkmes. Tai puikiai paaiškina ir kodėl tiek „Cubot X18“, tiek „Cubot X18 Plus“, tiek naujos kartos išmanusis telefonas „Cubot Power“ vis dar stengiasi išlaikyti 2017 metais pradėtus taikyti dizaino akcentus. Jeigu susidomėjote „Cubot X18“, tai skubame pranešti, kad šį išmanųjį telefoną Kinijoje dabar taip pat galima įsigyti su nuolaida už kiek mažiau nei 100 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()