Štai ko reikia, jei namuose norite auginti vešlius augalus: nuolaidų kuponas specialiam „Xiaomi“ matuokliui - matuoja drėgmę, temperatūrą, apšvietimą, dirvos kokybę ir visus duomenis atsiunčia į telefoną („Xiaomi Smart Plant Tester“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„Xiaomi Smart Plant Tester“ - tai dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis. Šis išmanus įrenginys matuoja įvairius parametrus prie pat augalo ir siunčią šią informaciją į programėlę. Šie duomenys padeda priimti sprendimus dėl augalo priežiūros. Pakanka įsmeigti šį įrenginį prie augalo ir prijungti programėlę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Smart Plant Tester“ specifikacija

  • Tipas: išmanusis gėlių auginimo daviklis.
  • Funkcijos: dirvožemio tyrimas, drėgmės lygio, temperatūros ir apšvietimo matavimas.
  • Medžiaga: plastikas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.1“.
  • Programėlė: „Mija APP“ arba „Flower Plant“.
  • Energijos šaltinis: viena CR2032 baterija.
  • Išmatavimai ir svoris: 12 x 2,45 x 1,25 cm, 30 gramų.

„Xiaomi Smart Plant Tester“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ - €14,24.
  • 30 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €0,25.
  • Su kuponu GBAFFIT017 galutinė kaina 12.71€

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai prietaisas tiems, kurie nori auginti gėles, bet jiems nesiseka. Augalų priežiūra reikalauja žinių. Bet ar jūs galite pasakyti, kada jūsų kambariniams augalams trūksta šviesos, o kada – trąšų?

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai šalia augalo įsmeigiamas išmanusis įrenginys, turintis keletą jutiklių. Visų pirma, jis tiria dirvožemį. Jis gali pasakyti, ar augalui pakanka drėgmės ir maistingųjų medžiagų. „Xiaomi Smart Plant Tester“ taip pat turi termometrą. Teisinga temperatūra yra labai svarbi augalų vešėjimui. Galiausiai, šis įrenginys matuoja ir apšvietimą.

Visi šie duomenys yra perduodami į „Mija APP“ arba „Flower Plant“ programėlę „Bluetooth 4.1“ ryšiu. Tai trunka vos sekundę, tačiau tuomet ekrane galite lengvai pastebėti, kokiomis sąlygomis džiaugiasi jūsų augalas. Geriausia tai, kad šie matavimai leidžia stebėti pokyčius laikui bėgant, todėl galėsite įvertinti, ar jūsų pastangos duoda naudos.

Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko. Juo naudotis labai paprasta – tereikia įsmeigti šalia augalo ir prisijungti „Bluetooth“ ryšiu. Įrenginys naudoja vieną CR2032 bateriją, kurios pakaks pakankamai ilgam laikui.

Visos šios savybės „Xiaomi Smart Plant Tester“ įrenginiui pelnė pakankamai gerus pirkėjų įvertinimus.

„Xiaomi Smart Plant Tester“ atsiliepimai

Vidutinis „Xiaomi Smart Plant Tester“ pirkėjų įvertinimas Gearbest.com parduotuvėje – 4,42 žvaigždutės iš 5. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Tiago: „Tikrai geras įrenginys, leidžiantis kontroliuoti gėlės ar darželio kokybę. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4, o ne 5 žvaigždutes yra sunkumai prisijungiant prie „Mi Home“ programėlės - tenka telefone keisti lokalizaciją į Kinijos ir tada leidžia instaliuoti“.
  • djamPlants. Viskas labai gerai - man jis iš tikrai patiko! Viską pajungus veikia tikrai labai gerai
  • Dee: „Iš tikro geras įrenginys, bet be nuolaidų kiek brangokas ir gamintojas galėtų jį dar patobulinti. Veikia tik per „Bluetooth“ – nėra jokių indikatorių ant paties įrenginio. Taip pat kol kas dabartinėje programėlės versijoje neįmanoma nustatyti jokių perspėjimų, kurie praneštų apie nukrypimą nuo optimalių parametrų (pavyzdžiui, žemą drėgmės lygį)“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai (2)