Su nuolaidų kuponais ir iš Vokietijos sandėlio - naujausi GeekMaxi.com pasiūlymai: nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook“, „Huawei Honor Band 5“ ir „JIMMY JV53“ (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook“ iš Vokietijos sandėlio;

- Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 5“ iš Vokietijos sandėlio;

- Rankinis, belaidis dulkių siurblys „JIMMY JV53“ iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook“

  • Su nuolaidos kuponu HFgGCs8e jis kainuoja 444,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija.

Iškart verta pažymėti, kad „VORKE Notebook“ yra kokybiškai pagamintas, labai stilingai atrodantis, turintis puikų ekraną ir techninius parametrus nešiojamas kompiuteris.

Tokioje kainų kategorijoje „VORKE Notebook“ atrodo išties puikus pasiūlymas.

Pats pirmasis ir į akis krentantis dalykas yra tai, kad „VORKE Notebook“ turi labai geros kokybės ekraną.

Gamintojas teigia, kad 15,6 colių įstrižainės, 1920 x 1080 FHD raiškos ekranas užtikrins puikios kokybės vaizdą.

Žinoma, „VORKE Notebook“ turi puikios kokybės klaviatūrą, su papildomu apšvietimu. Toks dalykas tikrai pravers esant tamsesnėse patalpose.

Verta atkreipti ir į „VORKE Notebook“ techninius parametrus. Nešiojamas kompiuteris aprūpintas Intel Core i5-8250U procesoriumi (maksimaliai 3.4 GHz) ir Intel UHD Graphics 620 vaizdo plokšte. 

„VORKE Notebook“ taip pat turi 8 GB RAM operatyviąją atmintį ir 256 GB SSD vidinę atmintį.

Kad „VORKE Notebook“ turi SSD, o ne tradicinį HDD duomenų kaupiklį, yra labai gera savybė. SSD duomenų kaupikliai 3 kartus greičiau įrašo bei nuskaito duomenis, palyginus su tradiciniais HDD diskais, tad tai ženkliai prisideda prie spartesnio „VORKE Notebook“ veikimo.

„VORKE Notebook“ jau darbuojasi su originalia Windows 10 operacine sistema, tad nereikės papildomai ieškoti ir pirkti programinės įrangos.

Gamintojas teigia, kad nešiojamo kompiuterio 44Whr baterija yra ištverminga ir jos energijos užteks visai dienai.

Priekyje turime ir 1.3MP kamerą, o šonuose HDMI, USB, 3,5 mm audio ir kitas jungtis.

„VORKE Notebook“ turi mikrofoną bei garsiakalbį, palaiko Bluetooth 4.2 ir WiFi 2.4GHz/5.0GHz ryšius.

Tai yra labai stilingai atrodantis, metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris. Jis yra 370 x 245 x 19 mm išmatavimų ir sveria vos 1,78 kg, tad jį visai nesunku nešiotis su savimi. Šaunus kompiuteris, kurį dabar galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 5“ - globali versija

  • Su nuolaidos kuponu QywusNgL​​ ji kainuoja 32,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija;
  • Viena mažiausių kainų rinkoje.

„Huawei Honor Band 5“ turi 0,95 colių spalvotą AMOLED ekraną (240*120, 282ppi) ir gamintojas teigia, kad visa informacija yra puikiai matoma tiek dienos, tiek nakties metu.

Pačioje apyrankėje galima rinktis iš 8 informacijos ekrane atvaizdavimo pasirinkimų, o programėlėje yra dar 45 pasirinkimai.

„Huawei Honor Band 5“ informuoja apie gaunamus skambučius (atsiliepti nėra galimybės), SMS, socialinių tinklų ir programėlių žinutes.

Vienas iš ryškesnių „Huawei Honor Band 5“ bruožų, kad apyrankė nuolat seka širdies ritmą. Kompanija teigia, kad „Huawei Honor Band 5“ apyrankėje naudojama HUAWEI TruSeen 3.0 technologija, kurią ištobulino kompanijos specialistai ir, palyginus su ankstesnėmis apyrankėmis, dabar širdies matavimo tikslumas yra dar didesnis.

Kompanija taip pat garsėjo ir savo itin išvystyta HUAWEI TruSleep technologija, kuri padeda labai tiksliai įvertinti apyrankės savininko miego kokybę, jos skirtingus lygius ir pasiūlyti būdus, kaip miego kokybę dar labiau pagerinti. 

„Huawei Honor Band 5“ įdiegta ši pažangi technologija ir garantuojama, kad drauge su Huawei naudojamu dirbtiniu intelektu (DI) duomenys bus maksimaliai tikslūs. O programėlėje bus pasiūlyta daugiau nei 200 būdų, kaip pagerinti miego kokybę. 

„Huawei Honor Band 5“ turi 6-is jutiklius, kurie praplėčia sporto režimų galimybes ir užtikrina dar didesnį fizinės veiklos sekimą.

Apyrankė palaiko 10 sporto režimų: bėgimas ant takelio, bėgimas lauke, ėjimas, ėjimas ant takelio, važiavimas dviračiu lauke, važiavimas dviračiu sporto salėje, paprasta treniruotė, plaukimas baseine, darbas su elipsiniu treniruokliu, darbas su irklavimo treniruokliu.

Programėlėje galima matyti išsamius rezultatus ir žemėlapyje pateikiamą informaciją apie nueitą/nuvažiuotą kelią. Tačiau pati apyrankė GPS nepalaiko.

„Huawei Honor Band 5“ taip pat yra pilnai atspari vandeniui ir turi 5ATM standartą, tad su ja galima nardyti iki 50 metrų gylyje. 

Išmanioji apyrankė palaiko ir papildomų funkcijų, kaip NFC, gebėjimą rasti telefoną, nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir fotografuoti, yra žadintuvas, chronometras.

Apyrankė aprūpinta 100 mAh talpos baterija ir gamintojas teigia, kad energijos užteks iki 14 dienų. Žinoma, viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai naudojama apyrankė. Bateriją įkrauti užtruks apie 1,5 val. Šauni apyrankė už gerą kainą.

Rankinis, belaidis dulkių siurblys „JIMMY JV53“

  • Su nuolaidos kuponu eLCF7M5e​​ jis kainuoja 159,99 €;
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • Europietiška garantija;
  • Pati mažiausia kaina kokia tik iki šiol buvo - įprastai jis ir su nuolaidomis kainuoja apie 180 €.

„Xiaomi Jimmy JV53“ yra naujausias kompanijos produktas, pasižymintis puikiomis techninėmis savybėmis ir kaina.

Siurbli variklio galia siekia net 425 W, o siurbimo galia galingiausiu režimu pasiekia net 20 kPa.

„Jimmy JV53“ baterijų talpa siekia 2500 mAh ir su pilna baterija galima dirbti net 45 min. Gamintojas teigia, kad bateriją įkrauti užtruks apie 4-5 valandas.

„Jimmy JV53“ sveria 2,9 kg ir yra tokių išmatavimų: 600 x 220 x 230 mm.

Taip pat siurblys turi HEPA filtrą, lengvai ištuštinamą 0,5 l atliekų dėžutę, yra patogus naudoti ir pakuotėje rasime galimybę įvairių antgalių. Tad su „Xiaomi Jimmy JV53“ išvalysime namus nuo lubų iki grindų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()