Kaip susigaudyti tarp 2019 m. belaidžių, į ausis kišamų „Xiaomi“ ausinių: kodėl jų tiek daug, kuo skiriasi tarpusavyje, ką sako apžvalgos, ką verta pirkti, o kas tiesiog pinigų praradimas (Video, 8 modelių palyginimas)  (1)

Šiais metais „Xiaomi“ pirkėjus nudžiugino ne tik gausybe pristatytų naujų išmaniųjų telefonų, masiškai perkamais išmaniaisiais laikrodžiais ir, žinoma, „Xiaomi Mi Band 4“ apyranke, bet ir įvairiomis belaidėmis ausinėmis. Tačiau ką šalia „Xiaomi“ veikia „Haylou“ ir „1MORE“ prekės ženklai? Ar tikrai pigiosios „Redmi AirDots“ yra geriausios 2019-ųjų ausinės? Ką apžvalgininkai sako apie tik ką rinkoje pasirodžiusias „Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Air 2“? Apie visą tai ir dar daugiau ir sužinosite šiame tekste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ką šalia „Xiaomi“ veikia „Haylou“ ir „1MORE“ prekės ženklai? „Xiaomi“ strategija ir augantis kompanijų sąrašas

„Xiaomi“ kompanija ne tik pati kuria naujus produktus, bet labai stipriai remia startuolių kompanijas ir šioje srityje yra viena aktyviausių kompanijų.

Ji finansiškai remia tokias startuolių kompanijas bei padeda išeiti į plačią Kinijos bei pasaulio rinkas.

Per pastaruosius 3-ejus metus po savo sparnu „Xiaomi“ jau priglaudė 89 startuolių kompanijas, kurių bendra vertė pasiekė 1 mlrd. JAV dolerių.

Taip pat verta paminėti, kad „Xiaomi“ turi savo sutelktinio finansavimo platformą - atspirties tašką būsimoms įmonėms, norinčioms pakeisti pasaulį naujoviškų išradimų dėka. Kadangi vien tik Kinijoje platforma sukaupė daugiau nei 2 milijonus vartotojų, jaunų prekės ženklų skleidžiamos idėjos greičiau įgyvendinamos.

Taigi, iš tokios „Xiaomi“ strategijos ir atsirado tokie prekės ženklai, kaip „Haylou“ ir „1MORE“, kurie galbūt ir nebūtų išvydę dienos šviesos jei ne „Xiaomi“ finansinė pagalba ir pagalba, išeinant į Kinijos ir pasaulinę rinkas.

2019 metais pristatytos pačios įdomiausios „Xiaomi“ belaidės ausinės ir jų kaina 

Šiais metais „Xiaomi“ ir jos globojamos kompanijos pristatė gana daug įvairių belaidžių ausinių ir jų sąrašas atrodo taip: 

 

 

 

  • „1MORE E1026BT-I“:

Ir čia pateikiamos pačios įdomiausios, daugiausiai dėmesio sulaukusios, apžvalgininkų ir pirkėjų teigiamai vertinamos belaidės ausinės, susijusios su „Xiaomi“ kompanija. Gali ir galva susisukti tarp tokios ausinių gausos.

Tad pasižiūrėkime į kiekvieną modelį iš arčiau: ko jis yra vertas, kaip atrodo palygintas su kitomis ausinėmis ir ką apie šias ausines sako apžvalgininkai.

„Xiaomi Mi AirDots“ - pirmosios, sėkmingos belaidės ausinės

„Xiaomi Mi AirDots“ yra pirmosios belaidės „Xiaomi“ ausinės, pasirodžiusios šiais metais. 

Kompaktiškas dėkliukas, Bluetooth 5.0, A2DP/AVRCP/HFP/HSP protokolai, 300 mAh dėkliuko baterija, vieno ausinių įkrovimo užtenka 4 valandoms ir ausinės reaguoja į prisilietimus.

„Xiaomi Mi AirDots yra vienos geriausių 2019-ųjų belaidžių ausinių“

Ir štai šis apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Mi AirDots“ yra vienos geriausių 2019-ųjų belaidžių ausinių:

„Šaunus dizainas, kompaktiškos, geras baterijos tarnavimo laikas - 4 valandos ir dėkliuko baterijos užteks jas įkrauti dar 3 kartus - mikrofonas tik gana vidutiniškas, bet garso kokybė, kaip tokioje kainų kategorijoje, tai tikrai gera.

Xiaomi Mi AirDots yra vienos pigiausių ir geriausių biudžetinių belaidžių ausinių.“

Įdomu tai, kad nors šios ausinės ir patraukė pirkėjų bei apžvalgininkų dėmesį, bet tuo pačiu metu rinkoje pasirodė ir galingesnė šių ausinių versija - „Xiaomi Mi AirDots Pro“.

„Xiaomi Mi AirDots Pro“ - ar dvigubai brangesnės reiškia dvigubai geresnė garso kokybė?

Žvelgiant iš techninės pusės, šios belaidės ausinės yra pažangesnės už „Xiaomi Mi AirDots“ ir atitinka IPX4 standartą (atsparios vandens purslams), bei papildomai palaiko ANC (aplinkos triukšmo slopinimą) ir ypač gamintojas pabrėžia titanu dengtas 7mm neodimio-geležies-boro magnetines diafragmas.

„Xiaomi Mi AirDots Pro“ yra dvigubai geresnės už „Xiaomi Mi AirDots“? Tikrai ne

Tačiau ar „Xiaomi Mi AirDots Pro“ yra dvigubai geresnės už „Xiaomi Mi AirDots“? Štai šis apžvalgininkas teigia, kad ne:

„Vos tik pasirodė Xiaomi Mi AirDots, aš jas iškart įsigijau. O po poros mėnesių pasirodė ir naujosios Xiaomi Mi AirDots Pro, kurias taip pat išbandžiau. Jos kainuoja kone dvigubai brangiau ir jos yra labai panašios į Apple AirPods.

Bet ar Pro versija yra geresnė už Xiaomi Mi AirDots? Yra tam tikrų niuansų, bet kalbant apie garso kokybę, o juk tai ir yra svarbiausia ausinėse, tai tada atsakymas ne.

Už tokią kainą geriau rinktis Xiaomi Mi AirDots ausines, nes garso kokybė yra praktiškai tokiame pačiame lygyje.“

„Redmi AirDots“ - rinką susprogdinusios belaidės ausinės

Jei apžvalgininkus ir pirkėjus sudomino „Xiaomi Mi AirDots“ ir „Xiaomi Mi AirDots Pro“ ausinės, tai po to, kai pasirodė „Redmi AirDots“ - kilo tikras sujudimas.

„Redmi AirDots“ - „už tokią kainą tai yra bomba“

Praktiškai visi apžvalgininkai troško išbandyti šias ausines ir kas įdomiausia, kad kone visi jas gyrė ir vis dar giria, teigdami, kad „už tokią kainą tai yra bomba“:

„Svarbiausia yra garsas ir čia Redmi AirDots mane iš tikrųjų nustebino. Galvojau, kad maksimaliai ką jos galės pasiūlyti, tai kaip Meizu Pop ar tos pačios Xiaomi AirDots, bet toli gražu.

Redmi AirDots garso kokybė nepalyginamai geresnė ir aš niekaip nesuprantu, kaip jiems pavyko tai pasiekti. Kaip jie sugebėjo sukurti tokias ausines už tokią gerą kainą – to aš niekaip nesuprantu, bet Redmi tikrai pavyko.

Klausiausi įvairios muzikos: ir roko, ir to pačio gėdingo popso, ir klubinės muzikos, ir visais atvejais rezultatas buvo toks pats. Meizu Pop ir Xiaomi AirDots ausinėse garsas buvo toks neryškus, su kažkokiu aidu. Nedideliu, bet jaučiamu.

Tuo tarpu Redmi AirDots ausinėse girdimi ir žemi, ir vidutiniai, ir aukšti tonai. Tai labai geros ausinės klausytis tiek lengvos, tiek ir sunkios muzikos.

Tokioje kainų kategorijoje Redmi AirDots yra išvis nuostabios ir žymiai geresnės už gerokai brangesnes Meizu Pop ir Xiaomi AirDots ausinės. Vertinant bendrai, man Redmi AirDots labai patiko. Už tokią kainą, tai yra tikra bomba.“

Kita nuomonė: „Xiaomi Mi AirDots“ ir „Redmi AirDots“ identiškos ausinės

Kone tuo pačiu metu pasirodžiusias „Xiaomi Mi AirDots“ ir „Redmi AirDots“ ausines, apžvalgininkai pradėjo lyginti tarpusavyje ir vienas iš apžvalgininkų teigia, kad „Xiaomi Mi AirDots ir Redmi AirDots praktiškai identiškos belaidės ausinės, kurios skiriasi tik kaina“.

Beveik vienodos ausinės, bet „Redmi AirDots“ vis tiek geresnės

O štai šis apžvalgininkas labai koncentruotai ir aiškiai išvardija šių dviejų ausinių skirtumus ir teigia, kad „nors šios ausinės ir atrodo beveik vienodai bei jų techninės specifikacijos praktiškai identiškos, bet Redmi AirDots yra vis tiek ženkliai pigesnės. Tai kodėl?“:

„Nors techninė pusė šių ausinių yra tokia pati: Bluetooth 5.0, 300 mAh dėkliukai ir t.t., tačiau Redmi AirDots ausinės yra garsesnės. Visgi, kalbant apie garso kokybę, tai sakyčiau, kad abiejų ausinių ji yra tokio pačio lygio.

Atrodo, kad Xiaomi savąsias Xiaomi Mi AirDots nudažė juodai ir pavadino Redmi AirDots? Na, ne visai taip. Yra trys esminiai skirtumai:

  • Pirmasis, tai pagaminimo kokybė. Ir tai sužinojau visai netyčia, kai Redmi AirDots ausinė nukrito nuo stalo ir jos plastikinis korpusas įskilo. Tada ir pastebėjau, kad šios ausinės neturi silikoninio žiedo, kurį turi Mi AirDots ausinės ir taip apsaugo nuo tokių nelaimių.
  • Antrasis dalykas, kad vietoje kiniškai kalbančio balso asistento Mi AirDots ausinėse, Redmi ausinėse dabar tiesiog girdime pyptelėjimus, po duodamų komandų. Ir tai yra ženkliai patogiau ir geriau nei klausytis kažką kiniškai kalbančio asistento.
  • Trečias dalykas, tai, kad Mi AirDots ausinės reaguoja į prisilietimus, o Redmi ausinėse turime fizinius mygtukus. Ir šis dalykas Redmi AirDots ausinėse daliai pirkėjų turėtų tikrai patikti - muzikos, skambučių valdymas tampa paprastesnis.

Tai kurios geresnės? Sakyčiau, kad šiek tiek Redmi AirDots ausinės. Jose Xiaomi kompanija ištaisė Mi AirDots ausinėse esamus trūkumus ir gerokai sumažino kainą. Bet kalbant apie garso kokybę, tai čia turime praktiškai vienodas belaides ausines.“

„Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Air 2“ - evoliucija ar nusivylimas?

Kol kone visus metus virė diskusijos apie „Xiaomi Mi AirDots“, „Redmi AirDots“ ir „Xiaomi Mi AirDots Pro“ belaides ausines, kompanija tik ką pristatė ir naujausias „Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Air 2“.

LHDC/SBC/AAC, Bluetooth 5.0 duomenų perdavimas, ENC (aplinkos triukšmo slopinimo technologija, bet ne ANC), balso asistentas, valdymas liečiant ausines, 4 val. muzikos grojimas ir kt.

„Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Air 2“ - „prasčiausios, šiais metais pasirodžiusios Xiaomi ausinės“

Ant popieriaus „Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Air 2“ belaidės ausinės atrodo visai įdomios, deja, bet su „Xiaomi“ ausinėmis gerai susipažinęs apžvalgininkas teigia, jog tai yra „prasčiausios, šiais metais pasirodžiusios Xiaomi ausinės“:

„Xiaomi iš pradžių pristatė Xiaomi Mi AirDots: biudžetinio segmento ausines, pasižyminčias geru kainos/kokybės/garso santykiu.

Vėliau natūraliai sulaukėme Xiaomi Mi AirDots Pro ausinių ir su šiomis ausinėmis Xiaomi jau nusitaikė į aukšto lygio ausinių segmentą. Tad gavome ANC, gerą mikrofono darbą ir USB C-tipo jungtį. 

Nors tai buvo žingsnis į priekį, tačiau šiose ausinėse išliko tam tikrų trūkumų, įskaitant senesnį Bluetooth 4.2, ir atsižvelgiant į visus kriterijus, vertingesniu pasiūlymu išliko Xiaomi Mi AirDots.

Tad, kai išgirdau apie naująsias Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Air 2, aš natūraliai tikėjausi pamatyti ausinių evoliuciją ir tai, kad pirkėjai gaus ausines su naujomis funkcijomis.

Tikėjausi geresnės garso kokybės, tačiau Pro 2 net neliko ANC, ir tai, kad jos netelpa ausų landose, net ir tylioje aplinkoje neįmanoma pasiekti geros garso kokybės.

Taip pat tikėjausi, kad mikrofono kokybė bus geresnė ir dar vienas dalykas, jei neturite Xiaomi telefono, negalėsite keisti šių ausinių nustatymų.

Bendrai, tiesiog negaliu rekomenduoti šių Xiaomi Mi AirDots Pro 2 Air 2 ausinių net ir tiems, kurie tiesiog dievina Xiaomi kompaniją. Šios ausinės nevertos tokios kainos.“

„Haylou GT1“ - dar geresnės už „Redmi AirDots“?

Kaip jau galima buvo suprasti, geriausios kainos/pagaminimo ir garso kokybės atžvilgiu ausinės yra „Redmi AirDots“. Jomis patenkinti tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

O kaip šalia „Xiaomi“ kompanijos ausinių atrodo jų remiamų dukterinių kompanijų produktai? Štai ir tos pačios „Haylou GT1“?

Tiesą pasakius, netgi labai gerai. „Haylou GT1“ ausines masiškai perka pirkėjai ir joms gerų žodžių negaili apžvalgininkai.

Jos aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0, turi įdiegtą triukšmo slopinimo technologiją (DSP, bet ne ANC), 300 mAh baterijos energijos užtenka net 12 val. - vienu įkrovimu ausinių energijos užtenka 3,5 val. ir yra atsparios drėgmei (IPX5 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui.

„Buvau nusiteikęs priešiškai Haylou GT1 ausinių atžvilgiu, bet mano pirmasis įspūdis buvo labai klaidingas“​

Štai šis apžvalgininkas teigia, kad anksčiau buvo labai nusivylęs kitomis pigiomis ausinėmis, tačiau „Haylou GT1“ jam labai patiko:

„Gal šią apžvalgą pradėjau kiek priešiškai nusiteikęs Haylou GT1 ausinių atžvilgiu, bet mano pirmasis įspūdis buvo labai klaidingas.

Tikriausiai tam įtakos turėjo nesėkminga patirtis su kitomis pigiomis belaidėmis ausinėmis, tačiau Haylou GT1 ausinės mane labai maloniai nustebino.

Aš jas išbandžiau bėgiodamas, važiuodamas dviračiu ir galiu pasakyti, kad Haylou GT1 labai tvirtai laikosi ausyse, puiki garso kokybė, patogus valdymas ir nė karto nedingo ryšys. Šaunios ausinės, esu maloniai nustebintas.“

O kaip „Haylou GT1“ atrodo šalia „Redmi AirDots“?

Tai dvi populiariausios belaidės ausinės ir jas tarpusavyje lygina tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

Vienas iš jų teigia, kad:

„Abejos ausinės yra labai geros ir už tokią kainą siūlančios išties daug. Tačiau Haylou GT1 man patinka labiau.

Nors garso kokybė ir mikrofonai yra panašaus lygio, tačiau man labiau patinka į prisilietimus reaguojančios Haylou GT1 ausinės, kai tuo tarpu Redmi ausinės turi fizinius mygtukus.

Bendrai, abu variantai yra labai geri.“

„Haylou GT1 turi daugiau žemų tonų ir tą iškart pajusite“

Jei jau nusprendėte įsigyti „Redmi Airdots“, štai šis apžvalgininkas pataria neskubėti ir kviečia detaliai apžvalgai, garso, mikrofonų, baterijų ir visų kitų ausinių aspektų palyginimui:

„Apibendrindamas techninius dalykus, norėčiau jūsų dėmesį atkreipti į keletą dalykų, kuriuos turi vienos ausinės ir kurių neturi kitos.

Pirmas dalykas, kad GT1 turi aukštesnį atsparumo vandeniui reitingą: IPX5 prieš Redmi turimą IPX4. Jos abi yra atsparios vandeniui, su jomis galima drąsiai sportuoti lauke ir nebijoti lietaus, bet GT1 turimas standartas yra aukštesnis. Be to, tokį standartą atitinka pačios ausinės, bet ne ausinių dėkliukai.

Antras svarbus skirtumas, kad GT1 turi į prisilietimus reaguojančius mygtukus, o Redmi turi fizinius mygtukus. Ne visas GT1 ausinių plotas reaguoja į prisilietimus, o konkreti vieta, tad taip išvengiama netyčinių paspaudimų. Šiomis ausinėmis naudojuosi keletą mėnesių ir tokiu jų valdymu esu patenkintas.

Visai kita kalba apie Redmi ausinių valdymą. Tie fiziniai mygtukai leidžia tik sustabdyti ir paleisti muziką, bei iškviesti balso asistentą. O jei norėsite perjungti dainą – teks pasiimti išmanųjį telefoną arba tai bandyti padaryti su balso asistento pagalba. Labai abejoju, kad tai darysite, o ir aš pats to nedarau, nes tai nepatogu.

Kitas dalykas, po kurio laiko kairiojoje Redmi ausinėje atsirado kažkoks pašalinis triukšmas, kuris gana aiškiai girdimas prieš pradedant groti dainai ir jai pasibaigus. Dainos metu jo nesigirdi, bet bendrai – toks dalykas šiek tiek erzina.

Su GT1 ausinėmis nieko panašaus nėra ir vien dėl šitų dalykų man jos kur kas labiau patinka. Be to, man GT1 ausinių garso kokybė yra geresnė.

GT1 turi daugiau žemų tonų ir jei daug laiko praleidžiate viešose vietose – važiuojant transportu, sportuojant, einant gatve ir pan. – tada su šiomis ausinėms yra maloniau klausytis muzikos.

Tuo tarpu Redmi ausinės labiau tinkamos muzikos klausytis patalpose – kambaryje, dirbant biure ir pan. Vos tik atsidursite triukšmingesnėje vietoje, iškart suprasite, kad Redmi šiek tiek trūksta žemų tonų.“

„Haylou GT1 Pro“ - dar galingesnės belaidės ausinės?

Po „Haylou GT1“ sėkmės, rinkoje tik ką pasirodė ir „Haylou GT1 Pro“ belaidės ausinės. Ir kokie tarp šių dviejų ausinių modelių skirtumai?

Pasižiūrėjus į technines specifikacijas galima išskirti 3 pagrindinius „Haylou GT1 Pro“ ausinių privalumus:

  • 800 mAh talpos baterija prieš „Haylou GT1“ 310 mAh;
  • tuo pačiu išaugęs maksimalus muzikos klausymo laikas - 26 val. prieš 12;
  • ir ant „Haylou GT1 Pro“ dėkliuko atsirado baterijos indikatoriai.

„Haylou GT1 Pro yra tikrai vykęs ausinių atnaujinimas“

Apžvalgininkas prieš tai buvo išbandęs „Haylou GT1“ ir dabar teigia, kad „Haylou GT1 Pro yra tikrai vykęs ausinių atnaujinimas“: 

„Haylou GT1 Pro turi talpesnę bateriją, tad muzikos dabar galite klausytis iki 25 valandų, taip pat jau turime baterijos indikatorius, o tai yra labai praktiška ir patogi savybė.

Kalbant apie garso kokybę, tai ji išliko lygiai tokia pat gera ir neturiu jokių priekaištų. Haylou GT1 Pro puikiai laikosi ausyse ir su jomis galima gana aktyviai leisti laiką. Šaunus ausinių atnaujinimas.“

„Haylou GT2“ - dar geresnės už „Haylou GT1“?

Praktiškai tuo pačiu metu rinkoje pasirodė „Haylou GT1 Pro“ ir „Haylou GT2“ belaidės ausinės.

Ir iš pavadinimo jau galima spręsti, kad „Haylou GT2“ yra tiesioginis „Haylou GT1“ atnaujinimas ir štai pagrindiniai skirtumai:

  • „Haylou GT2“ ausinės tapo šiek tiek lengvesnė - 3,9 gr. prieš 4 gr;
  • didesnės 380 mAh talpos baterija prieš 310 mAh;
  • 15 val. muzikos grojimas prieš 12.

Žinoma, skiriasi pati ausinių išvaizda, ypatingai jų dėkliukų ir tai, kad „Haylou GT2“ ausinės dabar pačiame dėkliuke turi integruotą įkrovimo laidą.

„Štai 5 priežastys kodėl man patinka Haylou GT2 ausinės - už tokią kainą, tai yra labai geras pasirinkimas“

Šiuo ir kitais atnaujinimais džiaugiasi apžvalgininkai ir vienoje pirmųjų apžvalgų teigiama, kad „už tokią kainą, tai yra labai geras pasirinkimas“:

„Štai 5 priežastys kodėl man patinka Haylou GT2 ausinės:

  • už tokią kainą gauname labai geros pagaminimo kokybės ausines, su gera garso kokybe;
  • labai lengvos ir puikiai besilaikančios ausų landose ausinės - aukščiausias komfortas;
  • ausinių baterijos - jų užtenka klausytis muzikos iki 5 valandų ir tai yra geras rodiklis. Smulkus patobulinimas, lyginant su Haylou GT1, bet labai sveikintinas;
  • dėkliuke integruotas įkrovimo laidas. Šaunus dalykas ir dabar man kyla mažiau streso. Jei tik reikia papildomai energijos, aš tiesiog prijungiu dėkliuką prie kompiuterio ir nereikia ieškoti USB laido - jis yra pačiame dėkliuke;
  • valdymo mygtukai. Haylou GT2 turi į paspaudimus reaguojančius mygtukus ir su jais galima pilnai valdyti muziką ir skambučius. Tik garso lygio negalima keisti. Tačiau patys mygtukai puikiai reaguoja į paspaudimus.“

„Tokioje kainų kategorijoje abejos ausinės yra puikios, bet su tam tikrais skirtumais“

Šis apžvalgininkas taip pat yra išbandęs „Haylou GT1“ ausines ir dabar apžvelgia naująsias „Haylou GT2“ bei jas palygina su „Haylou GT1“:

„Naujasis Haylou GT2 dėkliukas atrodo labai įdomiai ir gali pasirodyti, kad ausinės lengvai iš jo iškris. Tačiau aš jus galiu patikinti, kad taip tikrai nenutiks - ausinės labai tvirtai laikosi savo vietose.

Šaunu ir tai, kad dėkliuke yra integruotas įkrovimo laidas. Manau, kad tai protingas gamintojo sprendimas.

GT1 ausinės reagavo į prisilietimus, o GT2 ausinės jau turi fizinius mygtukus. Asmeniškai, man labiau patinka fiziniai mygtukai, bet kas yra geriau, čia jau kiekvienam spręsti asmeniškai.

Kalbant apie pagaminimo kokybę, panaudotas medžiagas ir ausinių dydį, tai čia viskas išliko taip pat ir didesnių skirtumų nėra.

Garso kokybė tarp GT1 ir GT2 ausinių taip išliko tokia pati - didelių skirtumų nepastebėjau. Ir kaip ausinės, kainuojančios mažiau nei 20 dolerių, jos užtikrina gerą garso kokybę.

Apibendrindamas galiu pasakyti, kad jei jums reikia ausinių, kurios turėtų fizinius mygtukus ir dėkliuką, su integruotu USB laidu, tada rinkitės naująsias GT2.

O jei jums patinka į prisilietimus reaguojantys mygtukai, GT1 dėkliuko dizainas ir jums nereikia jame integruoto USB laido, tada rinkitės GT1.

Kaip tokioje kainų kategorijoje, abejos ausinės yra kokybiškos ir užtikrinančios gerą garso kokybę.“

„1MORE E1026BT-I“ - aukščiausia kokybė už priimtiną kainą

Iš visos pateiktos informacijos galėjo susidaryti įspūdis, kad labiausiai dėmesio vertos yra „Redmi AirDots“, „Haylou GT1“, „Haylou GT1 Pro“ (dėl autonomijos) ir „Haylou GT2“.

Tačiau tai yra praktiškai tokios pačios kainų kategorijos belaidės ausinės. O ką daryti jei norisi maksimumo, tačiau ir ausinių kaina turėtų būti priimtina?

Štai čia ir turime dar vieną naujieną iš „Xiaomi“ globojamų kompanijų ir neseniai rinkoje pasirodžiusias išties pažangias belaides ausines.

Bluetooth 5.0 techninis sprendimas; HFP / A2DP / AVRCP protokolai; aptX/ AAC/SBC audio formatai; 410 mAh baterija.

Dėkliukas palaiko greitąjį įkrovimą, tad vos 15 minučių įkrovimas suteiks galimybę muzikos klausytis dar 3 valandas.Pilnai įkrautų ausinių ir dėkliuko-baterijos energijos užteks muzikos klausytis net 24 valandas.

„1MORE E1026BT-I yra iki šiol geriausios belaidės ausinės - jos yra skirtos tiems, kurie ieško ausinių ilgam naudojimui, o ne trumpam pabandymui“

Puikios ausinės, kurioms gerų žodžių negaili ir štai šis apžvalgininkas, „1MORE E1026BT-I“ vadindamas „iki šiol geriausiomis belaidėmis ausinėmis“:

„Stilingos, puiki garso kokybė, aptX ir labai geras baterijų tarnavimo laikas. Tokioje kainų kategorijoje aš tiesiog nežinau geresnių ausinių nei 1MORE E1026BT-I. O jei randate kur jas įsigyti už 50 dolerių - net negalvokite, tiesiog griebkite jas, tikrai nesigailėsite.

O kam gi yra skirtos 1MORE E1026BT-I? Tiems, kurie gali leisti sau už ausines sumokėti šiek tiek daugiau. Suprantu, kad daugeliui už ausines mokėti daugiau kaip 20-30 dolerių nesinori, tačiau už tuos papildomus pinigus gausite maksimalią garso kokybę, nepatirsite jokio garso atsilikimo, ir turėsite puikų baterijų tarnavimą. 1MORE E1026BT-I yra skirtos tiems, kurie ieško ausinių ilgam naudojimui, o ne trumpam pabandymui.

1MORE E1026BT-I tikrai neskirtos ieškantiems kuo pigesnių, super biudžetinių ausinių. Tokiu atveju reikia dairytis 20-30 dolerių kategorijoje.

Apibendrinant ir atsižvelgiant į tai, ką už tokią kainą suteikia 1MORE E1026BT-I ausinės - nežinau geresnio varianto. Ir tie, kurie ieško ausinių, kurias naudos kone kasdien artimiausius metus ar dvejus, tikrai nesigailės sumokėję kiek daugiau už 1MORE E1026BT-I ausines ir už tai gavę maksimalią kokybę.“ 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(5)
(11)

Komentarai (1)