Geri pasiūlymai iš Aliexpress: pats perkamiausias, 3 kamerų vaizdo registratorius iki 30€ su daug pirkimų iš Lietuvos, lietuvių giriama garso kolonėlė iš Lenkijos sandėlio bei ypatingai populiarus krepšys elektronikai ir ne tik (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Populiariausias vaizdo registratorius iki 30€ su labai daug gerų atsiliepimų ir pirkimų iš Lietuvos - „E-ACE Car DVR 3 Cameras Lens 4.0 Inch Dash Camera Dual Lens With Rearview Camera Video Recorder Auto Registrator Dvrs Dash Cam“;

- Labai populiari garso kolonėlė iš Lenkijos sandėlio su gerais atsiliepimais iš Lietuvos - „Tronsmart T2 Plus Bluetooth 5.0 Speaker 20W Portable Speaker 24H Column IPX7 Soundbar with TWS,Voice Assistant,Micro SD“;

- Populiariausias krepšys elektroninei įrangai - „Mihawk Waterproof Digital Bags Travel USB Cable Tote Hard Disk Wires Case Power Bank Mobile Phone Organization Pouch Accessories“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiariausias vaizdo registratorius iki 30€ su labai daug gerų atsiliepimų ir pirkimų iš Lietuvos

  • Dabar parduodamas nuo 22,89 €;
  • 70 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„E-ACE“ vaizdo registratorius yra labai populiarus internetinėje parduotuvėje Aliexpress.

Jį jau įsigijo beveik 14 500 pirkėjų, paliko virš 5 400 atsiliepimų ir, atsižvelgiant į tokią atsiliepimų gausą, „E-ACE“ vaizdo registratoriaus reitingas siekia net 4,8 balus iš 5.

Vienas iš itin pirkėjams patinkančių „E-ACE“ vaizdo registratoriaus aspektų, žinoma, yra jo žema kaina, bet dar malonesnis dalykas yra jo funkcionalumas.

„E-ACE“ vaizdo registratoriaus turi 4 colių įstrižainės ekraną ir jame rodo tai kas vyksta automobilio priekyje ir tuo pačiu jo salone.

O papildomai drauge įsigijus ir galinę kamerą, galima bus matyti tai, kas vyksta automobilio gale.

Standartinėje pakuotėje galinės kameros nėra, kaip ir atminties kortelės. Jas galima įsigyti papildomai ir pasirinkti iki 32GB talpos atminties kortelę.

Kalbant apie „E-ACE“ vaizdo registratoriaus galimybes, tai jis palaiko išties daug įvairių naudingų funkcijų, kaip: G-jutiklį, judėsio jutiklį, naktinį matymą, ciklinį įrašymą (ant seniausių įrašų yra įrašomi nauji) bei automobilio statymo režimą.

Kalbant apie vaizdo įrašų kokybę, tai ji taip pat yra labai gera, o ir kamerų matymo kampas itin didelis:

  • Priekyje automobilio: 170 laipsnių; 1920*1080P, 25FPS ir F/2.0;
  • Automobilio salono: 120 laipsnių; 640*480P, 25FPS ir F/2.2;
  • Galinė: 140 laipsnių; 640*480P, 25FPS ir F/2.2.

Tad kaip vaizdo registratoriui už 30 €, tai yra netgi labai geri rezultatai. Plius, jis palaiko įvairias kalbas (anglų, rusų, lietuvių ir kt.) ir, kaip teigia pirkėjai, yra labai patogus naudotis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Labai populiari garso kolonėlė iš Lenkijos sandėlio su gerais atsiliepimais iš Lietuvos

  • Dabar parduodama už 32,05 €;
  • 20 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 2-5 dienas iš Lenkijos sandėlio.

„Tronsmart T2 Plus“ yra labai populiari garso kolonėlė, kurią jau įsigijo virš 1 500 pirkėjų, paliko 550 atsiliepimų ir net 4,9 įvertinimą. Itin aukštas balas, o dabar ji dar siūloma iš Lenkijos sandėlio, tad pristatymas bus labai greitas, o rizikos dėl mokesčių - jokios. 

Pirkėjams patinka, kad už tokią kainą jie gauna labai kokybiškai pagamintą, tvirtą, išvaizdžią ir puikią garso kokybę užtikrinančią „Tronsmart T2 Plus“ garso kolonėlę.

„Tronsmart T2 Plus“ kolonėlė palaiko naujausią „Bluetooth 5.0“, turi 20W garsiakalbius, atitinka IPX7 atsparumą vandeniui, palaiko valdymą balsu, yra 3,5 mm AUX jungtis ir palaiko atminties kortelę.

Labai šauni garso kolonėlė, kuriai gerų žodžių negaili pirkėjai ir apžvalgininkai. Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

O štai ką sako šios apžvalgos autorius:

„3600 mAh talpo baterija įkraunama su C-tipo USB laidu per 3 valandas ir jos užtenka iki 24 valandų, net ir garsiai klausantis muzikos, o tai yra labai šaunu – ypač jei ketinate pramogauti ir keliauti į gamtą. Deja, tik, kad ji nepalaiko kitų įrenginių įkrovimo, kaip kad kitos Tronsmart kolonėlės.

Šauni šios kolonėlės funkcija yra TWS. Jei įsigysite dvi kolonėles, jas galėsite tarpusavyje sujungti ir turėti dar daugiau garso. Pastarasis yra kokybiškas, jo čia yra tikrai daug ir dėl to kolonėlei neturiu priekaištų.

Bendrai, už tokius pinigus gauname labai gerą garso kolonėlę. Gera pagaminimo kokybė ir atsparumas vandeniui, išties labai gera garso kokybė, yra visi dažniai ir žemų taip pat daug, o baterijos energijos užtenka net 24 valandoms.

Minusai: atsiranda labai silpnas foninis garsas, kai kolonėlė dirba Bluetooth režimu, trūksta garso vienodintuvo arba galimybės keisti grojimo režimus, nėra galimybės kolonėlę naudoti, kaip išorinę bateriją, ir greitojo baterijos įkrovimo trūkumas.

Tačiau už tokią kainą daugiau tikėtis ir neturėtume – Tronsmart T2 Plus labai geras pasirinkimas.“

Populiariausias krepšys elektroninei įrangai

  • Dabar parduodamas už 5,31 €;
  • 50 % nuolaida;
  • 0,73 € už pristatymą į Lietuvą.

„Mihawk“ internetinėje parduotuvėje Aliexpress yra pats populiariausias krepšys elektroninei įrangai.

Jį jau įsigijo beveik 1700 pirkėjų, kurie paliko beveik 700 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš keleto skirtingų „Mihawk“ krepšių spalvų variantų: juodos, tamsiai mėlynos, šviesiai mėlynos, pilkos, raudonos ir purpurinės.

Pirkėjai teigia, kad „Mihawk“ krepšiai elektronikai yra pagaminti labai tvirtai, su kokybiškais užtrauktukais, nešiojimui skirta rankena ir yra atsparūs vandeniui.

Krepšių išmatavimai yra tokie štai tokie: 18 x 23,5 x 10 cm. Tad tokiame krepšyje tilps išties daug įvairios elektronikos ir ne tik, kaip galima matyti iš pirkėjų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()