Nuostabios išvaizdos, įkrauna telefonus bei kitus įrenginius, ir dar sušildo rankas - su nuolaidos kuponu parduodama unikali, visiškai naujos kartos 5000 mAh talpos „Xiaomi“ išorinė baterija  ()

Išorinių baterijų būna pačių įvairiausių ir su ganėtinai įdomiomis galimybėmis, bet „Xiaomi“ šiai stilingai išorinei baterijai suteikė išties unikalų gebėjimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Gearbest - 30,98 € su kuponu GBSJ4630128 arba 29 % nuolaida;
  • 7,47 € už siuntimą į Lietuvą Priority Line būdu;
  • galima rinktis iš trijų spalvų: žalios, rožinės ir oranžinės.

„Xiaomi“ moka, kaip nustebinti - „Mini Portable 2 in 1 5000mAh Mobile Power Bank 52 Deg.C Hand Warmer 2A Large Current Output with Battery and Temperature Display from Xiaomi youpin“ išorinė baterija yra unikali. Ir net keliais aspektais.

Žinoma, jos viena iš pagrindinių funkcijų yra įkrauti išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir kitus elektronikos įrenginius, bet dar įdomiau, kad ji palaiko ir šildymo funkciją.

Tikrai taip, ši „Xiaomi“ išorinė baterija gali tuo pačiu ir sušildyti sužvarbusias rankas. Ji turi du mygtukus ir jais yra perjungiami veikimo režimai: elektronikos įrenginio krovimas arba šildymo funkcija.

Gamintojas taip pat nurodo, kad „Xiaomi“ išorinė baterija geba vos per 5 sekundes įkaisti iki 52 laipsnių pagal Celsijų.

Koks tikslus įkaitimo lygis bei kiek yra likę baterijos energijos, rodoma ekranėlyje. Taip pat šaunus dalykas, kad baterija įšyla iš abiejų pusių.

Gamintojas užtikrina, kad „Xiaomi“ išorinė baterija yra visiškai saugi naudoti, korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio bei ugniai atsparaus ABS plastiko.

Korpusas yra gražiai poliruotas, su užapvalintais kraštais, atsparus subraižymams, ilgaamžis ir vertinant bendrai - „Xiaomi“ išorinės baterijos dizainas yra labai simpatiškas.

„Xiaomi“ išorinė baterija yra labai simpatiška ir kompaktiška: 12 x 8 x 4 cm, tad puikiai tilps praktiškai į bet kokią kišenę. O ir sveria tik 200 gr. Pakuotėje rasite pačią bateriją, įkrovimo laidą, maišelį ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Išties šaunus ir unikalus daiktas išorinių baterijų pasaulyje, kurį turbūt labiausia įvertins žieminės žvejybos arba tiesiog gamtos mėgėjai. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai ()