LCD ekranas, šveicariškas matavimų tikslumas ir suporavimas su kitais įrenginiais - išparduodami naujos kartos „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliai su metus atlaikančia baterija  ()

Naujos kartos „Xiaomi“ drėgmės ir temperatūros matuoklis yra ne tik kompaktiškas ir išvaizdus, bet ir tuo pačiu labai išmanus prietaisas. Su juo galima valdyti kitus įrenginius ir taip namus paversti išmaniais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi BT4.2 Thermometer Smart Electric Digital Hygrometer Humidity Sensor APP“ temperatūros ir drėgmės matuoklis parduodamas už 7,19 €;
  • 3 vnt. kainuoja vos 16,99 €;
  • nemokamas siuntimas  į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Naujos kartos temperatūros ir drėgmės matuoklis „Xiaomi“ energiją gauna iš CR2032 tipo baterijos.

Ir labai maloniai stebina tai, jog nors naujasis temperatūros ir drėgmės matuoklis pasižymi dideliu funkcionalumu, tačiau šios baterijos energijos užtenka net vieneriems metams.

„Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis yra labai kompaktiškas 4,3 x 4,3 x 1,25 cm įrenginys, turintis 1,5 colių įstrižainės LCD ekraną.

Jis taip pat pasižymi šveicarišku jutikliu, kuris užtikrina maksimaliai tikslias drėgnumo ir temperatūros reikšmes - paklaidos siekia vos 0,1 Celsijaus laipsnį ir 1 proc. drėgnumo. 

Naujojo „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklio pagrindinis pranašumas yra dėl įmontuoto ryšio modulio, kuris, naudojant „Mijia Bluetooth Gateway“, leidžia šį aksesuarą susieti su kitais „Xiaomi“ gamintojo įrenginiais.

Tad „Xiaomi“ drėgmės ir temperatūros matuoklį galima susieti su oro kondicionieriumi, drėkintuvu, šildytuvu bei kitais įrenginiais ir taip programėlėje kurti scenarijus. 

Pavyzdžiui, „Xiaomi“ drėgmės ir temperatūros matuokliui užfiksavus jūsų nurodytą žemiausią kambario drėgmės ribą, automatiškai įsijungs drėkintuvas. Labai patogus ir namams išmanumo suteikiantis dalykas.

Tai reiškia, jog turint „Mijia Bluetooth Gateway“ atsiranda galimybė sujungti temperatūros ir drėgmės matuoklį „Xiaomi“ su „Mi Home“ programėle.

Tuo tarpu, pats temperatūros ir drėgmės matuoklis turi specialią funkciją, kuri leidžia vartotoją įspėti tuomet, jeigu tam tikroje patalpoje temperatūra ar drėgmė pakyla aukščiau numatytos ribos.

Gamintojas mano, jog šis sprendimas itin pravers turintiems mažų vaikų, nes tai lengvai ir patogiai leidžia stebėti patalpos charakteristikas nuotoliniu būdu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()