Šiuos robotus šluoja kaip karštas bandeles - iš Ispanijos sandėlio, vos 100 €, pasiūlymai dingsta per kelias dienas ir itin gerai vertinamas aukščiausios klasės taktinis žibintuvėlis, kuris šviečia net 200 metrų (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Labai gerai pirkėjų iš Lietuvos vertinamas langų valymo robotas, iš Ispanijos sandėlio ir su nemokamu pristatymu - „IFREED robot vacuum cleaner window glass robot Smart cleaning“;

- Puikiai pirkėjų vertinamas 1200lm ryškumo, su įkraunama baterija ir aukščiausios IPX8 klasės žibintuvėlis - „WUBEN L50 Led Flashlight 1200 Lumen USB Rechargeable Tactical Torch 18650 Battery Lights Waterproof IPX8 Portable Camp Lantern“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai gerai pirkėjų iš Lietuvos vertinamas langų valymo robotas, iš Ispanijos sandėlio ir su nemokamu pristatymu - „IFREED“

  • Dabar jis parduodamas už 102,14 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 16 % nuolaida;
  • iš Ispanijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Akylesni skaitytojai turbūt gerai atsimena, kad prieš keletą dienų rašėme apie „Prainskel“ langų valymo robotą, kuris buvo siūlomas iš Ispanijos sandėlio, o pirkėjai iš Lietuvos juo labai džiaugėsi.

„Prainskel“ su siuntimo išlaidomis iš Ispanijos kainavo vos 117 € ir jis buvo akimirksniu iššluotas - dabar jį atsisiųsite tik iš Kinijos sandėlio. 

Ir jei tai buvo vienas geriausių pasiūlymų, tai „IFREED“ langų valymo robotas yra dar patrauklesnis variantas ir ko gero, net rekordiškai geras. Jis taip pat siūlomas iš Ispanijos sandėlių, bet svarbiausia - jį atsiųs visiškai nemokamai, o galutinė kaina dar mažesnė nei „Prainskel“ atveju. 

Variantas tikrai labai geras, tad neabejotinai, jis bus išpirktas per kelias artimiausias dienas - Ispanijos sandėlyje jų kiekis labai nedidelis, o pasiūla visai Europai. Atsižvelgiant, jog tai sezoninė prekė ir labiausiai perkama pavasariais, labai maža tikimybė, kad šiais metais Ispanijos sandėlys sulauks papildymo. 

Gali kilti klausimas, gal „IFREED“ modelis yra kažkuo prastesnis už „Prainskel“ ir dėl to jo bendra kaina 15 eurų mažesnė?

Tikrai ne. Iš tiesų šiuos modelius galima vadinti „broliais“ - jie pasižymi praktiškai tokiomis pačiomis savybėmis, tik šiek tiek skiriasi išvaizda.

Pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos, labai teigiamai vertina „IFREED“ langų valymo robotą ir tai, kad juo yra taip paprasta naudotis bei jis savo darbą atlieka labai kokybiškai.

Robotas yra pakankamai išmanus ir jame yra įdiegtos DI technologijos, leidžiančios robotui aptikti langų rėmą bei kitas kliūtis ir taip pasirinkti optimalią judėjimo trajektoriją.

„IFREED“ langų valymo robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių paviršių: langų, dušo kabinų, plytelių, medienos ir panašių paviršių.

Gamintojas tvirtina, kad šis langų valymo robotas gali dirbti vos ant 1 mm storio stiklo.

Verta pažymėti, kad šis langų valymo robotas dirba prijungtas prie elektros tinklo ir, kaip jau yra įprasta su tokiais įrenginiais, turi saugos lyną.

Robotas turi ir bateriją, tačiau jos energija yra naudojama tik tais atvejais, kai nutrūksta elektros tiekimas.

Tokiais atvejais robotas sustoja vienoje vietoje ir laikosi prisisiurbęs prie paviršiaus. Tad nutrūkus elektros tiekimui, jis nenukris.

Jis užtikrina net 5600Pa prisisiurbimo jėgą, tad prie paviršių laikosi puikiai.

Na, o pats valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir ant pačio roboto korpuso esančiu įjungimo mygtuku. Naudojimasis yra daugiau nei paprastas.

Išvaizdus, kokybiškai pagamintas ir gerai savo darbą atliekantis langų valymo robotas.

Pirkėjai juo yra labai patenkinti bei tvirtina, kad šis išvaizdus „IFREED“ robotas per 4 minutes sugeba sutvarkyti 1 m2 plotą, kas tokioje kategorijoje yra puiku.

Šį langų valymo robotą jau yra įsigiję virš 650 pirkėjų, turime virš 220 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jis atkeliauja labai greitai, be jokių papildomų mokesčių ir dirba puikiai.

Tik rekomenduojama per daug valomų paviršių nedrėkinti, kad robotas nepradėtų nuo jų slysti. Reikia išlaikyti balansą ir po keleto bandymų jau žinosite kiek reikia užpurkšti valymo skysčio.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų „IFREED“ langų valymo roboto nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto ir kaip atrodo nevalytas langas ir po to, kai jį nuvalo „IFREED“ - 7 foto.

Puikiai pirkėjų vertinamas 1200lm ryškumo, net 200 metrų apšviečiantis su įkraunama baterija ir aukščiausios IPX8 klasės taktinis žibintuvėlis - „WUBEN L50“

  • Dabar jis parduodamas už 21,04 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 25 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Naujasis „WUBEN L50“ LED žibintuvėlis Aliexpress pirkėjų yra labai gerai vertinamas ir apie jį puikiai atsiliepiama: virš 500 užsakymų, 170 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Ir iškart verta pažymėti, kad pakuotėje gausime praktiškai viską, ko tik reikia: patį žibintuvėlį, įkraunamą bateriją, microUSB įkrovimo laidą, naudojimosi instrukciją ir papildomus priedus, leisiančius šį žibintuvėlį patogiai pasikabinti ir nešiotis su savimi.

Atkreipkite dėmesį, kad „WUBEN L50“ LED žibintuvėlis dirba su pakuotėje esančia ir įkraunama 2600 mAh talpos 18650 ličio jonų baterija.

Tačiau jis veikia ir su įprastomis CR123A baterijomis, kurių pakuotėje nėra.

Pirkėjams labai patinka, kad „WUBEN L50“ LED žibintuvėlis pagamintas iš itin tvirto aliuminio lydinio, dengto guma ir yra patogios laikyti bei naudotis formos.

Baterijos įkrovimo jungtis yra uždengta dangteliu ir „WUBEN L50“ LED žibintuvėlis atitinka IPX8 standartą. Tai reiškia, kad jis visiškai nebijo lietaus ir jį galima drąsiai naudoti kone bet kokiomis sąlygomis. Jis ištvers net ir 1 valandai panardintas į 2 metrų gylį.

Šauniausia dalis yra ta, kad „WUBEN L50“ LED žibintuvėlis turi OSRAM P9 LED šviestuką, kuris švies 100 000 valandų, užtikrins iki 1200lm ryškumą ir palaikomi 5 švietimo režimai.

1200lm ryškumo užtenka apšviesti itin didelei teritorijai, o ir mažesnį ryškumą užtikrinančių švietimo režimų įprastose situacijose tikrai pakaks: 5lm, 75lm, 400lm ir 1200lm.

Šis žibintuvėlis gali apšviesti net už 200 metrų esančius objektus, kas yra tikrai šaunu.

Kalbant apie įkraunamą 2600 mAh talpos bateriją, tai ją galima įkrauti su pakuotėje esančiu microUSB laidu ir tą padaryti per 4 valandas.

Įkrovimo metu šviečia raudonas indikatorius, o kai baterija įkrauta - žalios spalvos indikatorius.

Šios baterijos energijos užteks net iki 143 valandų - pasirinkus ECO režimą. Kalbant apie LOW režimą (75lm) - 8,5 val; MED (400lm) - 2,5 val; o HIGH (1200lm) - 1,5 val.

„WUBEN L50“ LED žibintuvėlis turi ir dar vieną įdomią funkciją. Jis atsimena paskutinį pasirinktą režimą, tad kai kitą kartą įjungsite žibintuvėlį, nereikės iš naujo ieškoti norimo švietimo režimo. Praktiškas dalykas.

Štai šioje apžvalgoje galite pasižiūrėti, kaip šviečia „WUBEN L50“ LED žibintuvėlis ir kuo jo švietimas skiriasi nuo kitų populiarių modelių:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()