Geriausia iš AliExpress: turbūt populiariausias 2020 metų skėtis iš „Xiaomi“ - automatiškai išsiskleidžia bei susiskleidžia, turbūt geriausia „Xiaomi“ miesto kuprinė - itin lengva, stilinga, atspari vandeniui bei įvairiems įbrėžimams  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- „Xiaomi“ miesto, kelionių kuprinė vyrams bei moterims - „Xiaomi Mens Womens Waterproof Backpack Laptop Notebook Travel School Casual Bag“;

- Geriausiai vertinamas skėtis iš Aliexpress - „Original New Xiaomi Mijia umbrella Automatic Sunny Rainy Aluminum Windproof Waterproof UV Man woman Summer Winter“;

- Išskirtinio dizaino skėtis - „OLYCAT New High Quality Long handle Flower Shape Umbrella UV Windproof Elegant Sunny And Rainy Umbrella Black Coating“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Xiaomi“ miesto, kelionių kuprinė vyrams bei moterims

  • Dabar jos parduodamos už 15,64 €;
  • 5 % nuolaida;
  • 3,16 € už pristatymą į Lietuvą.

„Xiaomi“ nuolat gamina stilingus daiktus ir čia turime puikų to pavyzdį - stilingą miesto ir kelionių kuprinę, tinkančią tiek vyrams, tiek ir moterims.

„Xiaomi“ kuprinė sveria tik 320 gramus, yra išvaizdi ir štai tokių išmatavimų: 27 x 42 x 13 cm.

Kuprinė turi keletą skyrių, reguliuojamus diržus, kokybiškus užtrauktukus ir patogią rankeną.

Į šią „Xiaomi“ kuprinę tilps nešiojamas kompiuteris, planšetė, užrašų knygutė, skėtis, telefonas, gertuvė ir kiti svarbiausi daiktai. 

Verta pažymėti, kad „Xiaomi“ kuprinė yra atspari vandeniui ir įvairiems įbrėžimams. Kitaip tariant, čia turime ilgaamžį produktą, o ne vienai vasarai skirtą kuprinę.

Dideliu kuprinės privalumu reikia laikyti ir specialios konstrukcijos diržus. Jų forma yra tokia, kad maksimaliai prisitaiko prie žmogaus nugaros ir taip paskirsto nešamą svorį. Ilgose kelionėse tai yra ypač svarbus aspektas.

„Xiaomi“ kuprinė yra būtent tai, kas keliaujant po miestą ir kitas vietas leis jaustis patogiai ir visada šalia savęs turėti reikiamus daiktus. Šauni ir kokybiška kuprinė.

Geriausiai vertinamas skėtis iš Aliexpress - „Xiaomi“

  • Dabar jis parduodamas už 19,64 €;
  • 9,93 € už pristatymą į Lietuvą.

Šio „Xiaomi“ skėčio kaina yra išties labai žema, nes peržvelgus kitų internetinių parduotuvių kainyną - iškart matyti, kad jis įprastai kainuoja apie 2 kartus brangiau.

Tad jei ieškote kokybiškai pagaminto, tvirto, šauniai atrodančio skėčio ir dar nenorite išlaidauti - tada „Xiaomi“ skėtis yra puikus pasirinkimas.

„Xiaomi“ skėtį jau įsigijo beveik 700 pirkėjų, turime virš 400 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai šiuo produktu yra labai patenkinti ir vardija jo privalumus: puiki išvaizda, atsparumas vandeniui, lengvas ir tvirtas korpusas, kuris dar papildomai sustiprintas šoniniais strypeliais.

Panaudotos aukščiausios kokybės medžiagos (aliuminio lydinio ir stiklo pluošto) ir teigiama, jog skėtis yra atsparus neigiamiems aplinkos poveikiams bei yra ilgaamžis.

O pats skėtis padengtas specialia UVtex FABRICS medžiaga. Gamintojas teigia, kad šis skėtis padės išvengti ne tik stipraus lietaus, nebijo stipraus vėjo gūsių, bet ir ši speciali medžiaga apsaugos nuo kenksmingų UV spindulių.

Labai svarbu paminėti ir tai, kad čia yra automatiškai išsiskleidžiantis ir susiskleidžiantis skėtis. Labai įdomus gamintojo sprendimas.

Teigiama, kad mechanizmas yra aukščiausios kokybės ir išbandytas įvairiuose testuose. Pastarieji parodė, kad šis mechanizmas ir po 1000 išskleidimų/suskleidimų išlieka toks pats efektyvus ir kokybiškai veikiantis.

Plius, skėtyje yra speciali užrakinimo galimybė, tad jis pats ar netyčia spustelėjus mygtuką neišsiskleis. Protingas gamintojo sprendimas - juk nesinorėtų, kad skėtis netyčia išsiskleistų būdamas rankinėje, kuprinėje ar kitoje vietoje.

Tai yra išties šaunus, kokybiškas ir dabar dar labai pigiai parduodamas skėtis, kuris pravers bet kokiu metų laiku.

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos skėčio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Išskirtinio dizaino skėtis - „OLYCAT“

  • Dabar jis parduodamas už 23,46 €;
  • 51 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Pasiilgusiems spalvų ir norintiems išskirtinio dizaino skėčio, šis „OLYCAT“ modelis yra būtent tai, ko reikia.

Pasiūloje galite rasti trijų spalvų modelius: baltos, rožinės ir purpurinės.

„OLYCAT“ skėtis yra labai elegantiškas ir taip pat apsaugos nuo lietaus, vėjo, UV spinduliuotės. Karštą vasaros diena po tokiu skėčiu bus labai smagu pasislėpti.

Priešingai nuo „Xiaomi“ skėčio, „OLYCAT“ nėra automatiškai išsiskleidžiantis ir susiskleidžiantis. Tačiau tai atperka puiki išvaizda. „OLYCAT“ labai gražiai atrodo net ir tada, kai yra suskleistas. Čia turbūt matome stilingiausią skėtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()