Idealus GPS sekiklis gyvūnams - telefone ir kompiuteryje visada matysite, kur tiksliai jie yra, labai išvaizdi ir populiari elektroninė pompa, kurią pirko jau 6000 kartų bei 2020 m. naujiena - modernūs, vandens nebijantys bateliai vasarai  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Vienas geriausiai vertinamų GPS sekiklių gyvūnams - „Lexitek Mini Pet GPS Tracker Waterproof IP66 Small Smart GPS Tracker With Collar For Pets Cat Dog GPS+LBS Location Tk911“;

- Labai populiari ir puikiai vertinami elektroninė pompa - „12V 150PSI Rechargeable Air Pump Tire Inflator Cordless Portable Compressor Digital Car Tyre Pump for Car Bicycle Tires Balls“;

- Vieni populiariausių ir geriausiai vertinami batai vasarai - „Water Shoes Men Summer Breathable Aqua Shoes Rubber Upstream Shoes Woman Beach Sandals Diving Swimming Socks Tenis Masculino“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas geriausiai vertinamų GPS sekiklių gyvūnams

  • Dabar jis parduodama už 30,08 €;
  • 5 % nuolaida;
  • 6,30 € už pristatymą į Lietuvą.

Tikrai esame ne kartą girdėję ir įvairiose vietose matę skelbimus, kuriuose žmonės prašo padėti rasti pasimetusius ir kažkur nuklydusius naminius gyvūnus.

Kiekvienam tai būna asmeninė nelaimė ir šeimos nariu tapusio naminio gyvūno dingimas yra tikra tragedija. Juolab, kad net nežinai kur jo ieškoti.

Štai tokiais atvejais ir pagelbės šis populiarus ir pirmųjų pirkėjų puikiai vertinamas GPS sekiklis.

Jis turi reguliuojamą dirželį, tad tinka bet kokio dydžio keturkojui - ar tai būtų stambus šuo, ar katinėlis.

Sekiklis yra atsparus vandeniui - IP66 standartas, tad jis nebijo ir lietaus.

Šis sekiklis jungiasi prie vietovėje esančių GSM/GPRS signalą skleidžiančių ryšio antenų (palaikomi 850 / 900 / 1800 / 1900 ryšiai) bei GPS palydovų (palaikomos GPS ir A-GPS sistemos). 

Dėl to šie GPS sekikliai dirba labai tiksliai ir pasimetusio gyvūno vieta yra nustatoma 5 metrų tikslumu.

Beje, sekiklis maitinamas įkraunama baterija ir pakuotėje jau yra USB įkroviklis.

Tad tereikia išimti sekiklį iš pakuotės, kompiuteriu prisijungti prie nemokamos www.mytkstar.net platformos, suvesti ant įsigyto sekiklio esantį IMEI/ID kodą, slaptažodis yra 123456 ir jau galėsite savo kompiuterio ekrane matyti kur yra jūsų sekiklis ir jį dėvintis gyvūnas.

Taip pat galima sekiklio vietą matyti ir savo išmaniajame telefone: tiek iOS, tiek ir Android. Tereikia atsisiųsti TKSTAR GPS programėlę.

Šaunus ir labai naudingas daiktas.

Labai populiari ir puikiai vertinami elektroninė pompa

  • Dabar jis parduodama už 31,17 €;
  • 38 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Šią išvaizdžią, metalinio korpuso ir funkcionalią elektroninę pompą jau įsigijo beveik 6 000 pirkėjų, turime virš 300 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Puikūs rezultatai ir štai kuo ji taip patinka pirkėjams.

Pirmiausiai tuo, kad pakuotėje iškart yra visi reikalingi priedai, tad su šia pompa galima pripūsti automobilio ratus, dviračio padangas, kamuolius ir kt.

Pompa yra metalinio, tvirto rėmo ir su ryškiu LCD ekranu, kuriame matyti pasirinktas slėgis ir tuo pačiu čia galima keisti oro pūtimo režimą.

Pompos 2000 mAh talpos baterija yra įkraunama su USB laidu ir čia taip pat turime LED pašvietimą, kas labai pagelbės tamsiuoju paros metu.

Daugelis pirkėjų džiaugiasi tuo, kad su šia elektronine pompa galima patogiai ir greitai pripūsti automobilių, dviračių ratus, kamuolius, įvairius čiužinius ir t.t.

Pompa yra labai kompaktiška - 5,5 x 4,5 x 19,8 cm - sveria vos 360 gramus ir be pertraukos gali darbuotis 8 min.

Turint galvoje, kad jos darbinis efektyvumas siekia 15l/min., tai su šia pompa galima pripūsti pačius įvairiausius daiktus.

Itin patogu yra tai, kad ekranėlyje galima pasirinkti norimą pūtimo režimą ir nurodyti matavimo vienetus: PSI, BAR, KPA, KG / CM².

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad maksimaliai ši pompa gali užtikrinti 150PSI oro slėgį, tad to pilnai užtenka kasdieniam naudojimuisi.

Pirkėjai šia elektronine pompa yra labai patenkinti, lietuvaičiai jai skiria 5 balus, ir štai keletas pompos nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Vieni populiariausių ir geriausiai vertinami batai vasarai

  • Dabar jie parduodami nuo 14,77 €;
  • 18 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra vieni populiariausių batų vasarai. Juos jau įsigijo virš 550 pirkėjų ir turime net 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai džiaugiasi, kad galima rinktis iš didelės raštų bei spalvų įvairovės; šie batai tinka tiek moterims, tiek vyrams; yra net iki 45 dydžio - prieš pasirinkdami gerai peržiūrėkite dydžių lentelę - ir kainuoja labai nedaug.

Be puikaus stiliaus, tvirto pasiūvimo, gero batų suklijavimo ir labai kokybiško prigludimo prie kojų, pirkėjams ypač patinka ir šių batų atsparumas vandeniui.

Nors su jais galima drąsiai keliauti į sporto salę ir tiesiog vasaros dienas leisti mieste bei gamtoje, šauniausia yra tai - kad šie batai nebijo vandens.

Vos tik išlipsite iš balos ar baigsis lietus - iš batų labai greitai pasišalina vanduo. Šauni savybė. 

Žinoma, čia yra akivaizdu, jog tokie batai skirti tik vasaros laikotarpiui ir kai lauke yra šilta. Būtent atkeliaujančiam vasaros sezonui.

Pirkėjai šiais batais yra labai patenkinti ir dalijasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

O čia kelios pardavėjo nuotraukos, kaip gi atrodo šie batai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()