„TicWatch Pro“ - išmanusis laikrodis, skirtas tikram vyrui: dvigubas ekranas, Google Wear OS, NFC mokėjimai, iki 30 d. atlaikanti baterija ir atitinkantis JAV karinius standartus - „kietas laikrodis, dar geriau ir už Samsung“ (iš Lenkijos, „TicWatch Pro“ pirkėjų atsiliepimai, Video)  (3)

„TicWatch Pro“ yra vienas tų išmaniųjų laikrodžių, kurį galima apibūdinti dviem žodžiais - aukščiausia klasė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„TicWatch Pro 2020“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress172,24 €;
    • 23 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Prancūzijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra šiais metais pasirodęs ir pats perkamiausias kompanijos išmanusis laikrodis.

„TicWatch Pro“ Aliexpress jau įsigijo virš 1 000 pirkėjų, turime 500 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiam laikrodžiui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad iš Lenkijos jie atkeliauja per 6-7 dienas. Yra puikios išvaizdos, aukščiausios pagaminimo kokybės ir veikia itin sklandžiai.

„TicWatch Pro“ iškart išsiskiria savo išvaizda ir ypatingai ekranu. Čia turime dvigubą ekrano tipą: AMOLED ir LCD. Ekranas yra 1,39 colių dydžio su 400 x 400 raiška.

Toks sprendimas yra labai įdomus ir suteikia daug privalumų. „TicWatch Pro“ laikrodžio ekraną galima keisti ir taip aktyvuoti Smart režimą, kai veiks būtent AMOLED ekranas, arba aktyvuoti Essential režimą ir taip į darbą įsijungs LCD.

 

Kam to reikia? Nors „TicWatch Pro“ turi įkraunamą 450 mAh talpos bateriją, bet ryškus AMOLED ekranas ją greičiau eikvoja. Ir įprastai tokiu režimu energijos užteks iki 5 dienų.

Jei bus keičiamas su LCD ekranu, baterijos tarnavimo trukmė iškart pailgės ir gali pasiekti net 30 dienų. Normaliai naudojant ir keičiant šiuos ekranus baterijos pilnai užteks bent 7 dienoms.

Beje, tas Essential režimas ir LCD ekrano aktyvavimas yra ypač naudingas pasirinkus sporto režimą ir šviečiant ryškiai saulei. Ekrane informacija bus matoma dar geriau.

„TicWatch Pro“ gali pasigirti galinga aparatine įranga: Qualcomm Snapdragon Wear procesorius, 1GB RAM ir 4GB vidinė atmintis ir Google sukurta Wear operacinė sistema. Puikus derinukas.

Taip laikrodyje turime tokias programas, kaip Strava, Google Maps, galima valdyti Spotify, Messenger ir t.t. O jei reikia kokios papildomos programėlės, ją galima WiFi 2.4GHz ryšiu atsisiųsti bei įsidiegti. Na, o su telefonu „TicWatch Pro“ yra suporuojamas Bluetooth 4.2 ryšiu.

Šaunu ir tai, kad „TicWatch Pro“ palaiko NFC mokėjimus. Toks dalykas sparčiai populiarėja visame pasaulyje ir Lietuvoje nuolat daugėja vietų, kur galima taip greitai ir patogiai atsiskaityti už paslaugas bei kitus pirkinius.

 

„TicWatch Pro“ turi integruotą GPS, GLONASS, Beidou ir Galileo navigacijos sistemas, palaiko Google Assistant - galima kitus namuose esančius prietaisus valdyti balsu tiesiog duodant komandas laikrodžiui.

Taip, „TicWatch Pro“ turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį, tad palaiko skambučius ir galima atsakyti į žinutes.

Taip pat „TicWatch Pro“ nuolat seka fizinės veiklos rodiklius, kaip širdies ritmą, miego kokybę, palaiko 6 sporto režimus. 

Įdiegtas įdomus techninis sprendimas. „TicWatch Pro“ laikrodis pats sugeba įvertinti momentą, kai jį dėvintis pradeda aktyvią fizinę veiklą. Pavyzdžiui, jei pradedama eiti greičiau, bėgti ar plaukti - „TicWatch Pro“ automatiškai aktyvuoja tokį sporto režimą. Patogus dalykas.

„TicWatch Pro“ yra pagamintas iš aukščiausios klasės medžiagų, kaip anglies pluošto, metalo bei poliamido ir atitinka karinius JAV standartus (810G): atsparus nuo -30℃ iki +70 temperatūrai, 57 kpa slėgiui, 95 % drėgnumui, sūriam vandeniui, smūgiams ir t.t.

Plius, dar turime ir Corning® Gorilla® Glass 3 stikliuko apsaugą.

Tai yra tvirtas ir pilnai vandeniui bei dulkėms atsparus (IP68) išmanusis laikrodis. Na, o dirželis yra odinis, standartinis, 22mm, keičiamas, kas taip pat yra gerai.

 

Pirkėjai šiuo nuostabaus grožio, tvirtumo ir funkcionalumo išmaniuoju laikrodžiu yra labai patenkinti ir teigia, kad jis atkeliauja greitai bei puikiai atlieka savo funkcijas.

  • V***v: Jau seniai norėjau išmanaus laikrodžio, bet vis neišsirinkdavau. Galiausiai nusprendžiau, kad šis Ticwatch Pro laikrodis yra būtent tai. Laikrodis iš Kinijos atkeliavo per 2 savaites, pakuotė tvarkinga ir nepažeista. Pats laikrodis labai gražus ir puikiai dirba. Galima atsakyti į SMS bei socialinių žinutes ir skambučius, NFC mokėjimai veikia be jokių problemų. Puikus laikrodis. Rekomenduoju.
  • R***v: Puikus laikrodis! Instrukcija daugiakalbė ir labai išsami. Poravimas su Samsung S20 PRO telefonu įvyko žaibiškai. Išmanus ekranas, tokio dar nemačiau. Aukščiausia jo kokybė. Labai lengvas ir paprastas laikrodžio valdymas. Šį laikrodį nupirkau savo žmonai ir ji liko labai patenkinta. Netgi sako, kad TicWatch Pro yra kietesnis ir už Samsung išmaniuosius laikrodžius. Nors faktas, kad Samsung laikrodžiai taip pat labai šaunūs. Prieš pirkdamas TicWatch Pro peržiūrėjau daugybę apžvalgų ir absoliučiai visi apžvalgininkai giria šį laikrodį. Ir tikrai ne veltui. Su žmona esame labai patenkinti pirkiniu ir jau planuoju tokį įsigyti sau bei gimtadienio proga dovanų nupirkti tokį patį tėčiui. Juolab, kad šis pardavėjas TicWatch Pro laikrodžius parduoda už puikias kainas.

 

Štai keletas pirkėjų padarytų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

O čia „TicWatch Pro“ išmaniojo laikrodžio apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(6)
(8)

Komentarai (3)