Už mažiausią kainą iki šiol išparduodamos „Xiaomi“ virtuvinės svarstyklės, kokių dar nematėme: „nuostabus daiktas, puikus dizainas, dirba idealiai“ (Video, „Xiaomi HOTO“)  ()

Mažiausia kaina!

Liko 56 vnt.

Iš Prancūzijos

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Modernus dizainas | LED ekranas

Net 0,1 gr. tikslumas | nuo 1 gr. iki 3 kg

Keičiami matavimo vienetai | nunulinimas | automatinis išsijungimas

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi HOTO“ išmaniosios svarstyklės (modelis QWCFC001​):

„Xiaomi HOTO“ svarstyklių vaizdo įrašą rasite čia.

Šią „Xiaomi“ ekosistemos kompaniją jau gerai žinome iš tokių produktų, kaip „Xiaomi HOTO“ lazerinio atstumo matuoklio (plačiau čia) ir „Xiaomi HOTO“ elektrinio suktuvo (plačiau čia).

Šie produktai susilaukė labai didelio mūsų skaitytojų dėmesio ir taip pat yra ypatingai perkami Aliexpress bei pirkėjų vertinami aukščiausiais balais.

O čia turime karščiausią „Xiaomi HOTO“ naujieną - išmaniąsias virtuvines svarstykles ir dabar jos su specialiais kuponais parduodamos už labai gerą kainą.

P.S. Šiuo metu HOTO oficiali parduotuvė Aliexpress papildomus kuponus taiko ir jau mūsų aukščiau minėtiems lazeriniams atstumo matuokliams bei elektriniams suktuvams.

Naujosios „Xiaomi HOTO“ svarstyklės pasižymi labai šauniu ir moderniu dizainu bei aukščiausia pagaminimo kokybe: metalas, plastiko elementai ir grūdinto stiklo paviršius.

Svarstyklės yra tokio dydžio: 16,8 x 18,18 cm. Sveria 342 gramus.

Kompaktiškos ir matuojančios labai tiksliai. Svorio jutiklis sugeba išmatuoti svorio pokytį vos kas 0,1 gr. Matavimo amplitudė siekia nuo 1 gr. iki 3000 gramų arba 3 kg.

Svarstyklės yra maitinamos 3 AAA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai. Tą galima padaryti praktiškai bet kurioje parduotuvėje.

„Xiaomi HOTO“ šone turime štai tokį valdymo ratuką (paveikslas žemiau aut. past.), kuriuo įjungiamos/išjungiamos svarstyklės, keičiami svorio matavimo vienetai ir atliekamas vadinamasis nunulinimas.

Pastarasis dalykas yra ypatingai pravartus. Tarkime, uždedame lėkštę - nunuliname jos svorį, įdedame vištienos - vėl nuniliname, tada daržovių - vėl nunuliname, garnyro ir t.t. Tokiu būdu labai patogu žinoti kiekvieno produkto svorį ir tai itin pravartu siekiantiems numesti svorį, norintiems priaugti raumenų masės ir t.t.

Lygiai taip pat šis dalykas pravers gaminant patiekalą ir į vieną indą dedant maisto ingredientus. Labai patogus dalykas.

Beje, kalbant apie matavimo vienetus, tai čia galima rinktis iš - gr; ml; oz; lb:oz.

„Xiaomi HOTO“ turi ryškų LED ekraną, kuriame ir rodo išmatuotą produkto (-ų) svorį bei tuo pačiu šios svarstyklės palaiko Mijia programėlę.

Tereikia Bluetooth 4.0 ryšiu svarstykles suporuoti su telefonu (Android 4.4/iOS 8.0 ir naujesnėmis OS) ir taip telefone įdiegtoje programėlėje matysite išmatuotus svorius. Ir čia iškart galima įrašyti skirtingų produktų svorius, taip sudaryti savo unikalų patiekalo receptą ir juo pasidalinti su draugais. Šaunus dalykas.

„Xiaomi HOTO“ svarstyklės atitinka CE standartą, gali darbuotis nuo 10 iki 50 laipsnių temperatūroje ir palaiko automatinį išsijungimą, kas padės taupyti baterijų energiją. Labai stilingos, funkcionalios ir geros kainos virtuvinės svarstyklės.

„Xiaomi HOTO“ svarstykles jau įsigijo beveik 700 pirkėjų ir turime beveik tobulą 4,9 balų įvertinimą. Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šias svarstykles vertina maksimaliais 5 balais.

Nuostabus daiktas, puikus dizainas, dirba idealiai!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()