Tai bent ausinių pasiūlymai: peržiūrų Youtube rekordus mušančios „Xiaomi“, daug kalbantiems telefonu bei sportuojantiems skirtos „Lenovo“ ir kaulais grojančios ausinės dabar vos nuo 6,7€ (kuponai, Video)  (1)

Skelbiamas ausinių išpardavimas ir šaunios belaidės bei laidinės ausinės dabar parduodamos už stebėtinai žemą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lenovo HX106“ belaidė ausinė

  • Gearbest10,17 €;
    • kuponas: LENOVOHX106;
    • 1,69 € už pristatymą į Lietuvą.

„Lenovo HX106“ yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems tenka daug bendrauti telefonu bei gyvai.

Taip viena ausis bus visada atvira pokalbiams su aplinkui esančiais žmonėmis, o kitoje ausyje turėsime štai tokią „Lenovo HX106“ ausinę.

Ant jos korpuso yra visi valdymo mygtukai, mikrofonas su garsiakalbiu. Ši ausinė Bluetooth 5.0 ryšiu poruojama su telefonu ir duomenys perduodami iki 10 metrų atstumu.

Turimos įkraunamos 160 mAh talpos baterijos užtenka muzikos klausytis iki 20 valandų. Šaunu ir tai, kad vienu metu prie šios ausinės galima prijungti du telefonus ir taip abiem jais patogiai naudotis. Ausinė atspari prakaitui ir vandens purslams. Puikus variantas daug su telefonu kalbantiems žmonėms.

„Gocomma K08“ kaulais grojančios sportinio tipo ausinės

  • Gearbest10,98 €;
    • 27 % nuolaida;
    • 1,38 € už pristatymą į Lietuvą.

 

„Gocomma K08“ jau yra visai kitokio tipo ir kitokioms aplinkybėms skirtos ausinės. Tai yra muziką ir aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms skirtos ausinės.

Jos taip pat yra belaidės, su telefonais poruojamos Bluetooth 5.0 ryšiu ir atviro tipo. Ausų landos yra atviros ir tai vadinamos kaulais grojančios ausinės.

Muziką per žmogaus kaukolę leidžiančios ausinės yra visiškai kitokios, palyginus su įprastomis. Jos netiks tiems, kurie nori visiškai atsiriboti nuo išorinio pasaulio, tačiau pravers bėgiojant mieste. Jos yra atsparios vandeniui bei prakaitui (IPX7) ir tvirtai laikosi ant galvos. Garsiakalbiai laikosi priešais ausis, o ne jų viduje, tačiau muziką žmogus girdi puikiai.

Iš tikrųjų, nors technologija atrodo labai keista, šias ausines žmonės mėgsta ne tik dėl to, kad jos neizoliuoja naudotojo nuo išorinio pasaulio. Girdima švari, raiški muzika, o pačios ausinės yra labai mažos ir lengvos.

Tokias ausines naudojančių žmonių teigimu, jos yra itin patogios ir puikiai tinka sportui. Su jomis galima bėgioti, žaisti krepšinį, futbolą, o jos nekrenta nuo galvos.

Atkuriamo garso kokybė taip pat labai įdomi. Naudotojas ne tik girdi labai ryškią muziką be jokių trikdžių, bet ir jaučia ją taip, kaip negalėtų pajusti su įprastomis ausinėmis.

Jaučiama vibracija, kuri keičiasi priklausomai nuo grojamų tonų dažnio. Aplinkiniai muzikos negirdi, kad ir kaip garsiai žmogus jos klausytųsi. Ir, žinoma, nesvarbu, ar aplinkoje yra daug triukšmo - muzika vis tiek bus aiškiai girdima.

„Lenovo LP1“ TWS tipo ausinės

  • Gearbest12,60 €;
    • 62 % nuolaida;
    • 3,38 € už pristatymą į Lietuvą.

 

„Lenovo LP1“ jau yra mums įprastesnio tipo ausinės. Tai TWS ausinės, belaidės ir galimos naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart.

„Lenovo LP1“ taip pat atsparios vandeniui ir prakaitui, su telefonu poruojamos Bluetooth V5.0 ryšiu, ant korpuso turi jutiklinius mygtukus, kuriais valdomos dainos, garso lygis ir skambučiai.

Ausinių poravimas su telefonu vyksta automatiškai ir kaip minėjome, ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart.

Gamintojas tvirtina ir tai, kad „Lenovo LP1“ ausinės palaiko ANC (aktyvų aplinkos triukšmo slopinimą), kas užtikrins maksimaliai švarų garsą.

Čia turime ir Siri balso asistentę, o per 1,5 val. įkraunamos 300 mAh talpos dėkliuko baterijos užteks iki 12 val. Įkrovimo jungtis yra C-tipo.

„Xiaomi Mi Piston 3“ laidinės ausinės

  • Gearbest6,77 €;
    • kuponas: X5779F08D4112000;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

Ir galiausiai dar turime legendines „Xiaomi Mi Piston 3“. Kodėl legendines? O Jūs pabandykite į Youtube paieškos laukelį įvesti šių ausinių pavadinimą ir išmes tiek apžvalgų, kad akys raibsta.

„Xiaomi Piston'ai“ yra ypatingai populiarūs ir jų versijų jau yra išleista ganėtinai nemažai. Ir čia turime su USB C-tipo jungtimi ausines. Anksčiau buvo su 3.5mm.

Iš esmė su „Xiaomi Mi Piston 3“ yra absoliučiai viskas paprasta. Išėmėme iš pakuotės, prie įrenginio prijungėme USB C-tipo jungtimi ir viskas - klausomės ir mėgaujamės muzika, skambiname artimiesiems ir t.t.

Tai kodėl šios ausinės tokios populiarios? Dėl garso kokybės ir to, kad parduodamos už juokingai žemą kainą. Štai viena iš daugybės populiarių „Xiaomi Mi Piston 3“ ausinių apžvalgų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)