Iš Lenkijos už juokingai žemą kainą bei įspūdingai populiarus ir lietuvių labai perkamas GPS sekiklis: „Labai geras daiktas, puikiai veikia, tikslus GPS, pokalbių pasiklausymas ir išmanios funkcijos. Tikrai vertas savo kainos“ (Video, „SinoTrack ST-903“ atsiliepimai)  ()

AliExpress SuperDeals pasiūlymas!

Iš Lenkijos

Labai populiarus ir puikiai vertinamas lietuvių

Stebėjimas trajektorijos realiu laiku | padidėjusio greičio įspėjimas

Shocking alarm | geo-sienos | pasiklausymas kas vyksta aplinkui

APP | istorijos peržiūra

1050 mAh | 5V | SIM | nuo -20 iki +55 ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SinoTrack ST-903“ GPS sekiklio vaizdo įrašą rasite čia.

„SinoTrack“ kompanijos GPS siųstuvai yra labai populiarūs ir juos puikiai vertina pirkėjai.

Aliexpress parduotuvėje jų jau įsigijo 2 960 pirkėjų, kurie paliko beveik 1 100 atsiliepimų ir turime labai aukštą 4,8 įvertinimą.

Šiuos GPS sekiklius jau yra įsigiję ir daugybė pirkėjų iš Lietuvos.

Jiems ypač patinka, kad šį GPS siųstuvą galima naudoti praktiškai bet kurioje transporto priemonėje, įdėti į vaiko kuprinę ir t.t.

Šie prietaisai yra labai kompaktiško dydžio ir šauniausia, kad itin funkcionalūs:

  • galima realiu laiku stebėti transporto priemonės (ar kito stebimo objekto) judėjimo trajektoriją;
  • peržiūrėti istoriją;
  • gauti įspėjimą dėl padidėjusio greičio;
  • gauti įspėjimą, jei GPS sekiklis pajudinimas (shocking alarm) bei tuo pačiu;
  • nurodyti geo-sienas (išvažiavus jūsų transporto priemonei iš apibrėžtos teritorijos - gausite pranešimą. Tad tai veikia, kaip papildoma automobilio signalizacija);
  • pasiklausyti, kas vyksta šalia GPS sekiklio, ir kt.

Šaunu yra ir tai, kad GPS siųstuvo įdiegimas yra ganėtinai paprastas ir tereikės tik įsigyti SIM kortelę (palaiko: GSM 850/900/1800/1900Mhz ryšius), ją įdėti į šį siųstuvą ir jį pritvirtinti ar padėti norimoje vietoje.

O tada išmaniajame telefone, kompiuteryje ar kitame įrenginyje prisijungti prie „SinoTrack“ sukurtos platformos ir joje matyti kur tuo metu yra jūsų integruotas GPS siųstuvas ir tuo pačiu sekamas objektas.

Labai smagu ir tai, kad šia „SinoTrack“ platforma galima naudotis nemokamai ir nereikia mokėti jokių papildomų pinigėlių.

Tad tiesiog savo įrenginyje matysime visą informaciją apie stebimo objekto judėjimą ir galėsite peržiūrėti, kada ir kur jis buvo, kokiu greičiu važiavo automobilis, pasiklausyti, kas yra kalbama šalia GPS sekiklio ir t.t.

Tuo pačiu matysite ir kiek yra likę GPS sekiklio baterijos. Čia turime per microUSB įkraunamą 1050 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 3-6 dienoms. Galima GPS sekiklį papildomai prijungti ir prie 5V maitinimo.

GPS sekiklio valdymas vyksta siunčiant į jį SMS pranešimus: taip sekiklis aktyvuojamas, suaktyvinamas po budėjimo režimo, įjungiamas šalia esančių pokalbių pasiklausymas.

Beje, GPS sekiklis automatiškai aktyvuojasi, kai yra judinamas, kai jis juda. Tokiu atveju gausite pranešimą į telefoną ir bus iškart pradedami fiksuoti judėjimo duomenys.

Objektui sustojus, GPS sekiklis pereina į budėjimo režimą ir taip taupo energiją. Jei norite jį pažadinti, net jam esant budėjimo režime, belieka nusiųsti SMS žinutę. Tada GPS sekiklis bus aktyvus 5 minutes, jei toliau objektas nejudės, praėjus 5 min. GPS sekiklis vėl pereis į budėjimo režimą.

P.S. „SinoTrack ST-903“ GPS sekiklis gali darbuotis nuo -20 iki +55 laipsnių temperatūroje, kas yra puiku.

Taip galima šiuos sekiklius pritvirtinti prie automobilių ir stebėti, kur su tarnybiniais automobiliai iš tikrųjų važinėja darbuotojai, stebėti sunkvežimių vairuotojų judėjimą, ar vaikams duotas automobilis naudojamas laikantis kelių eismo taisyklių ir nebandant iš jo padaryti Formulė-1 bolido ir t.t.

„SinoTrack ST-903“ GPS sekiklis yra puikios kainos ir labai perkamas pirkėjų iš Lietuvos. Mūsų tautiečiai šiuos prietaisus vertina aukščiausiais balais:

  • G***r: Greitas pristatymas iš Lenkijos. Ganėtinai mažas ir lengvas GPS sekiklis. SMS funkcijos veikia. Paprasta jomis naudotis, nes viskas surašyta naudojimosi instrukcijoje. Klausytis šalia vykstančių pokalbių taip pat galima, garso kokybė gera - 1 foto, 2 foto.
  • D***s: Instaliuojasi lengvai, judėjimo režime veikia apie 8 val (GPS sekiklis dirba nuolat, be budėjimo režimo aut. past.), paklaida iki 10 metrų.
  • L***e: Savo funkcijas atlieka, esu patenkinta. Baterija budėjimo režime tikrai laiko nuo 3 iki 6 dienų.
  • O***v: Greitas pristatymas, produktas atitinka aprašymą, gera kokybė, tikrai vertas savo kainos.

Išsamiai apie šį GPS sekiklį ir kaip juo naudotis papasakoja štai šis apžvalgininkas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai ()