Pigiau jau tiesiog nebūna: iš Lenkijos labai simpatiško dizaino, įkraunamas ir nuostabiai žemos kainos muilo putų dozatorius („HAIMAITONG“ muilo putų dozatorius, iš Lenkijos, kuponas, Video)  ()

„HAIMAITONG“ - labai dailaus dizaino ir itin žemos kainos muilo putų dozatoriai dabar parduodami iš Lenkijos sandėlio. Tokie įrenginiai itin patinka vaikams ir padeda palaikyti rankų higieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HAIMAITONG“ muilo putų dozatorius:

  • Aliexpress8,75  €;
    • 50 % nuolaida + kuponas: pritaikys automatiškai;
    • perkant už daugiau kaip 25,60 € - papildomas kuponas 4WJ02NIJSOZ7;
    • iš Lenkijos, Čekijos, Belgijos, Ispanijos sandėlių;
    • už 4,49 € į Lietuvą pristatys per 5-10 d.d.

Šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš keturių skirtingų muilo putų dozatorių modelių spalvų. Visų jų kainos yra vienodai žemos.

Taip pat drauge atkeliaus ir papildomai įdėtos putojančios tabletės, tad pirmam kartui jau turėsite originalias muilo putas.

Čia verta pažymėti, kad šiems dozatoriams tinka patys įvairiausi skysti muilai. Tereikia tik juos atskiesti tinkamu santykiu su vandeniu. Rekomenduojama naudoti 3 dalis skysto muilo ir 7 vandens.

 

Žinoma, viskas priklauso ir skysto muilo tirštumo. Jei jis yra tirštesnis - vandens pridedame daugiau, o jei skystesnis - mažiau.

„HAIMAITONG“ turi 350 ml skaidrias talpas, tad puikiai matyti, kiek gi yra to skysto muilo.

Ant korpuso viršaus yra įjungimo/išjungimo mygtukas ir šviesos indikatorius, kuris švies dozatoriaus įkrovimo metu bei kai bus suaktyvintas.

„HAIMAITONG“ muilo putų dozatorių baterijos yra įkraunamos su pakuotėje esančiu microUSB laidu. Patogu, taip nereikės atskirai pirkti baterijų. Beliks tik dozatorių prijungti prie maitinimo šaltinio: nešiojamo kompiuterio, išorinės baterijos ar pan.

O kadangi šis muilo dozatorius yra kompaktiškas, tai jį patogu pasiimti ir su savimi.

Kaip jis veikia? Viskas paprasta. Atsukame viršutinę dalį, pripildome paruoštu skysto muilo ir vandens mišiniu, viršutinę dalį užsukame, paspaudžiame viršuje esantį įjungimo mygtuką, kilstelėjame ranką link infraraudonųjų spindulių jutiklio ir „HAIMAITONG“ išpurkš muilo putų porciją. Gamintojas tvirtina, kad jutiklis sureaguoja vos per 0,25 sek.

 

Sekančiais kartais beliks tik kilstelėti ranką ir viskas. Labai patogu bei higieniška. Jokio kontakto ir maksimali švara. Tokie įrenginiai ypač patinka vaikams, nes taip kur kas smagiau plauti rankas nei su įprastu skysto muilo dozatoriumi ar tradiciniu muilo gabalėliu. O ir dabartinė „HAIMAITONG“ muilo putų dozatorius kaina yra juokingai žema.

„HAIMAITONG“ vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()