Startuoja tokia elektronikos parduotuvė, kokios jau laukėme seniai: populiariausi prekės ženklai, tik iš EU sandėlių, europietiška garantija, puikios kainos, žaibiškas pristatymas ir aptarnavimas lietuvių kalba! Megamesto specialūs pasiūlymai ir pagrindinis prizas - Roborock S7 dovanų! (kuponai, Video)  (2)

Megamesto - ką tik startavusi visiškai nauja platforma, specializuota įvairių elektronikos prekių pardavimui Baltijos šalyse. Puikiai žinomi prekės ženklai, tik Lenkijos, Čekijos ir Vokietijos sandėliai, puikios kainos, 2 metų garantija ir nepriekaištingas aptarnavimas lietuvių kalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kas gi tie Megamesto?

Technologijos.lt skaitytojams prisistato nauja ir būtent Baltijos šalims skirta internetinė parduotuvė - Megamesto.

Megamesto komanda iškart išskiria keletą pagrindinių aspektų, kodėl į juos verta atkreipti dėmesį.

  • Aukščiausia aptarnavimo kultūra ir komanda pasiruošusi į visus klausimus atsakyti lietuvių, latvių bei rusų kalbomis;
  • Vis didėjančioje prekių pasiūloje rasime žinomiausius ir pačius populiariausius prekės ženklus, kaip: Xiaomi, Roborock, Dreame, Viomi, KUGOO, Tronsmart, FIIDO, WalkingPad, Urevo ir kt.;
  • Visiškai saugus, paprastas ir greitas apmokėjimas: per PayPal bei kreditines korteles;
  • Maksimaliai greitas užsakytų prekių pristatymas į Lietuvą vos per 3-5 darbo dienas ir tik iš Lenkijos, Vokietijos bei Čekijos sandėlių, tad jokių papildomų mokesčių;
  • Europietiška garantija: 14-os dienų pinigų grąžinimo garantija bei 2-ejų metų garantiją visoms prekėms. Jei kas nutiks, nemokamai gausite reikiamą detalę arba sugedęs produktas bus tvarkomas artimiausiuose garantinio aptarnavimo servisuose. Šiuo metu jie yra Lenkijoje bei Vokietijoje. 

Megamesto pirmasis išpardavimas ir puikūs pasiūlymai

Tad iš esmės Megamesto tampa labai patrauklia elektronikos parduotuve ir net nereikia galvoti, kas gi čia darysis po tos liepos pirmos, kai net 10 centų kainuojančią prekę iš Kinijos reikės deklaruoti ir kitaip vargti su muitine.

 

Megamesto visus reikalus sutvarko patys ir geidžiamas prekes parduoda iš Europos sandėlių, su europietiška garantija ir, žinoma, pigiau nei Lietuvoje.

Jų pats pirmasis išpardavimas jau siūlo įspūdingų pasiūlymų bei prizų - štai, galima laimėti netgi patį naujausią Roborock S7 robotą dulkių siurblį.

Ką reikia daryti?

Keliaujame į Megamesto specialiai išpardavimui parengtą oficialią svetainę čia.

Labai patogu, kad viskas pateikiama lietuvių kalba. Megamesto patvirtino, kad tai yra svetainės startas, tad tam tikrų rašybos klaidelių gali pasitaikyti, bet 99 proc. informacijos yra suprantama kuo puikiausiai. Jei patogiau, galite puslapio kalbą pakeisti į rusų ar anglų.

Taigi, išpardavimas startuoja birželio 14 d. ir tęsis iki birželio 30 dienos.

Šiuo metu galima visiškai nemokamai dalyvauti loterijoje ir laimėti kuponų, belaidžių ausinių, Bluetooth kolonėlių bei Roborock S7 dulkių siurblį.

Laimėti daiktiniai prizai bus išsiųsti iškart po birželio 30 dienos. Apie laimėjimą nugalėtojai bus informuoti žinute, išsiųsta į el. paštą.

Tad keliaujame į išpardavimo puslapį, užsiregistruojame parduotuvėje, prenumeruojame naujienlaiškį, naujiena dalijamės socialiniuose tinkluose, perkame prekių ir taip pat gauname papildomų bilietų.

 

Kuo daugiau atliksite šių veiksmų, tuo daugiau gausite loterijos bilietų ir taip kiekvienas jų užtikrins naują prizą, tarp kurio gali būti ir 549 € kainuojantis Roborock S7. Tikrai verta dalyvauti.

Į kokias prekes verta atkreipti dėmesį?

Megamesto pasiūla nuolat didėja ir kasdien prekių pasiūla bus vis platesnė. O ir dabar jau tikrai į ką pasidairyti bei išsirinkti norimą daiktą. Čia randame nuo el. dviračių ir el. paspirtukų, iki robotų, ausinių ir t.t.

Tronsmart Onyx Ace TWS ausinės

Štai ir labai populiarios ir jau gerai žinomos belaidės Tronsmart Onyx Ace ausinės dabar parduodamos už puikią kainą.

Dar kartą primename, kad VISOS prekės siunčiamos iš Lenkijos, Vokietijos, Čekijos sandėlių, tad siuntimas greitas ir be jokių muito mokesčių.

Tronsmart Onyx Ace ausinės aprūpintos pažangiuoju Qualcomm QCC3020 lustu, Qualcomm aptX technologija bei didžiule 13mm diafragma, tad garso kokybė bus puiki.

Atsparios vandeniui (IPX5) ir su puikiais baterijų tarnavimo rezultatais: vienu įkrovimu ausinės dirba iki 5 valandų, o dėkliuko baterija suteikia 24 val. Puikios ausinės už puikią kainą.

 

Xiaomi Roborock S7 robotas dulkių siurblys

  • Megamesto532,53 €
  • kuponas MEGAMESTO3 - suteikiama 3% nuolaida.

Tai yra pažangiausias kompanijos dulkių siurblys ir dabar parduodamas už stebėtinai žemą kainą.

Lietuvoje mažų mažiausiai toks modelis kainuoja bent 100 eurų brangiau, tad sutaupymas akivaizdus.

Xiaomi Roborock S7 pasižymi 2500Pa siurbimo slėgiu, turi net 5200mAh bateriją, palaiko sausą bei drėgną valymą, tad toks siurblys yra idealus variantas įvairaus dydžio namams.

Ir čia rasime naujausius techninius sprendimus, kaip naujausios kartos lazerinę navigacijos sistemą, automatinį plovimo priedo pakėlimą užvažiavus ant kilimo ir t.t. 

Dreame T20 belaidis rankinis dulkių siurblys

  • Megamesto254 €
  • kuponas DREAMET20.

 

Galingas, pažangus ir geros kainos belaidis dulkių siurblys.

Tiesą sakant, Dreame T20 yra pats galingiausias ir pažangiausias belaidis dulkių siurblys iš visos jų pasiūlos.

Net 150AW siurbimo galia, 25kPa siurbimo slėgis, 3000mAh keičiama baterija,  LCD ekranas ir t.t. Dreame T20 puikus siurblys namų bei automobilio salono tvarkymui.

Kingsmith Walkingpad C1 sulankstomas ėjimo takelis

  • Megamesto242,49 €
  • kuponas MEGAMESTO3 - suteikiama 3% nuolaida.

Sulankstomas, tvirtas ir kompaktiškas bei išmanus ėjimo takelis, kurio maksimalus greitis siekia iki 6 km/h.

Ant šio takelio gali eiti žmonės nuo 14 iki 60 metų, su vaiko užrakto funkcija. Pėsčiųjų platformoje yra minkštas ir patogus EVA amortizuojantis sluoksnis, apsaugantis jūsų sąnarius.

Yra nuotolinio valdymo pultas, skirtingi ėjimo režimai, danga išmani bei reaguoja į tai, kurioje vietoje statomos kojos. Jei takelio pabaigoje, jis automatiškai mažina greitį, pradžioje - didina.

Kugoo S1 elektrinis paspirtukas

  • Megamesto252,19 €
  • kuponas MEGAMESTO3 - suteikiama 3% nuolaida.

 

Sulankstomas ir puikios kainos elektrinis paspirtukas.

Reguliuojamas vairo aukštis, ryškus priekinis LED žibintas, tvirtas metalo rėmas - gali važiuoti iki 120 kg žmogus, 8 colių ratai, 350W elektros variklis, 6 Ah baterija, iki 30 km/h greitis, skirtingi važiavimo režimai, vienu įkrovimu iki 30 km, informacinis LCD ekranas, IP54 ir t.t.

Tai tik keletas Megamesto pačio pirmojo jų išpardavimo pasiūlymų. Dar daugiau puikių prekių iš Europos sandėlių ir už puikias kainas rasite oficialiame išpardavimo puslapyje čia.

Ir būtinai dalyvaukite konkurse - juk galima laimėti Roborock S7!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(15)
(-8)

Komentarai (2)