GeekBuying skelbia specialų „Back to School“ išpardavimą - su nuolaidų kuponais, iš Vokietijos ir už geriausias kainas išparduodami el. dviračiai, paspirtukai, dronai, siurbliai, ausinės, kolonėlės ir kiti populiariausi daiktai (kuponai, iš Vokietijos, Video)  ()

Geriausi pasiūlymai:

- „Back to School“ išpardavimas, akcijos, kuponai;

- „Tronsmart Studio“ 30W belaidė kolonėlė, iš Vokietijos;

- „Tronsmart Battle“ žaidimų TWS ausinės, iš Vokietijos;

- „Tronsmart Force Pro“ 60W, IPX7 belaidė kolonėlė, iš Vokietijos;

- „Tronsmart Apollo Q10“ hibridinės ANC ausinės, iš Vokietijos;

- „Tronsmart Apollo Air“ TWS ausinės, iš Vokietijos;

- „Tronsmart Apollo Air+“ TWS ausinės, iš Vokietijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying skuba pranešti, kad šiuo metu prasidėjo „Back to School“ išpardavimas.

Išparduodama pati geriausia garso bei elektronikos įranga, el. dviračiai, paspirtukai ir dar daugybė šaunių prekių su iki 70 % siekiančiomis nuolaidomis.

Taip pat dar yra taikomi papildomi kuponai.

Svarbu pažymėti ir tai, kad prekės bus atgabentos iš Europos sandėlių: vos per 5-7 dienas ir be jokių papildomų mokesčių.

Visus mokesčius sutvarko GeekBuying, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Plačiau apie pirkimą iš GeekBuying galite paskaityti čia.

Štai keletas itin dėmesio vertų pasiūlymų.

„Tronsmart Studio“ 30W belaidė kolonėlė

  • Geekbuying - 45,10 €;
    • nuolaidos kuponas NNNTSTU016;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

„Tronsmart Studio“ - labai geros kainos 30W galios belaidė kolonėlė.

„Tronsmart Studio“ palaiko SoundPulse technologinį sprendimą, kuris leidžia pasiekti dar geresnę garso kokybę ir sustiprinti žemus tonus, tad iš 2.1 garso įrangos galima išspausti maksimumą.

Kolonėlė turi 3.5mm ir C-tipo jungtis, įkraunamos 2000mAh baterijos energijos užtenka iki 15 val.

206.5 x 70 x 58 mm dydžio ir 961 gr. svorio aliuminio korpuso kolonėlė atitinka IPX4 standartą, tad yra atspari lengviems vandens purslams. Lyjant lietui lauke jos naudoti negalima.

Kolonėlė su įrenginiais poruojama Bluetooth 5.0 ryšiu ir taip galima pilnai valdyti muziką, daryti skambučius, aktyvuoti balso asistentą. Yra ir programėlė su EQ valdymo galimybėmis.

Ant korpuso taip pat yra visi reikalingi valdymo mygtukai. O Bluetooth ryšiu tarpusavyje galima suporuoti net iki 100 tokių kolonėlių.

„Tronsmart Battle“ žaidimų TWS ausinės

  • Geekbuying - 22,97 €;
    • nuolaidos kuponas GKBTSDE18;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

„Tronsmart Battle“ yra būtent žaidimų mėgėjams skirtos TWS ausinės.

Kompanija ypač akcentuoja „Tronsmart Battle“ ausinių žemą garso vėlinimą ir tai, kad duomenys perduodami naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu, tad užtikrinamas ryšio stabilumas, perdavimo greitis ir mažos energijos sąnaudos.

13mm diafragmos užtikrins gerą garso kokybę, o baterijų energijos užteks net iki 20 val. Vienu įkrovimu ausinės darbuosis 5 val.

Patogu ir tai, kad yra Game ir Music režimai, dėl ko garso leidimo parametrai automatiškai persijungia į tą lygį, kuris geriausiai patenkins asmeninius poreikius.

Kaip tvirtina apžvalgininkas, tai yra šaunios ausinės su labai neįprasto dizaino dėkliuku ir išties gera garso kokybe:

„Tronsmart Force Pro“ 60W, IPX7 belaidė kolonėlė

  • Geekbuying - 68,39 €;
    • nuolaidos kuponas NNNTSFP027;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

„Tronsmart Force Pro“ yra 60W galios ir visiškai vandeniui atspari belaidė garso kolonėlė.

Ją galima drąsiai naudoti praktiškai bet kokiu oru ir net įmetus į vandenį - jai nieko nenutiks.

„Tronsmart Force Pro“ taip pat palaiko jau minėtą SoundPulse technologinį sprendimą, Bluetooth 5.0, poruojama su telefonais, į bendrą sistemą galima sujungti iki 100 tokių kolonėlių.

Taip pat per kolonėlę galima kalbėtis su paskambinusiu žmogumi, palaikomi balso asistentai, yra ir NFC, per C-tipo jungtį įkraunamos 10000 mAh talpos baterijos energijos užteks iki 15 val.

Taip pat yra AUX jungtis ir tuo pačiu galima įdėti atminties kortelę bei iš jos leisti mėgstamą muziką.

„Tronsmart Apollo Q10“ hibridinės ANC ausinės

  • Geekbuying - 31,63 €;
    • nuolaidos kuponas NNNAPOQ10;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

„Tronsmart Apollo Q10“ - pirmosios kompanijos hibridinės ANC ir ant ausų dedamos ausinės, kurios rinkoje pasirodė vos prieš 6 mėnesius.

Gamintojas teigia, kad „Tronsmart Apollo Q10“ užtikrina aukščiausios kokybės garsą ir prie to prisideda 40mm diafragmos ir palaikoma hibridinė ANC technologija, kuri slopina aplinkos triukšmą.

„Tronsmart Apollo Q10“ ausinės turi 5 mikrofonus, kurie ir slopina aplinkos triukšmą, užtikrina puikią garso bei pokalbių kokybę ir suteikia papildomų privalumų.

Galima rinktis vieną iš trijų muzikos grojimo režimų ir taip keisti aplinkos garso patekimo lygį. Šaunus dalykas, leisiantis klausytis muzikos taip, kaip konkrečiu metu yra patogiausia.

Įdomu yra ir tai, kad „Tronsmart Apollo Q10“ ausinės yra valdomos prisilietimais. Įprastais tokio tipo ausinėse valdymas vyksta su fiziniais mygtukais.

Taip liečiant „Tronsmart Apollo Q10“ korpuso išorinę dalį pilnai valdysime šias ausines: pasirinksime norimą režimą, garso lygį, dainą, atsiliepsime į skambučius ir kt.

„Tronsmart Apollo Q10“ baterija ir jos tarnavimo laikas taip pat labai įspūdingi.

Su pilnai įkrauta (1200 mAh) baterija muzikos galima klausytis net iki 100 valandų, kas yra daugiau nei įspūdinga.

Ir baterija įkraunama labai greitai. Štai vos 10 min. įkrovos (per C-tipo jungtį) užteks muzikos klausytis net 3 val.

Dar svarbu ir tai, kad „Tronsmart Apollo Q10“ ausinės yra sulankstomos - kaušelius galima pasukti bei nulenkti, dėl ko ausines yra patogu pasiimti su savimi į kelionę.

Tuo pačiu „Tronsmart Apollo Q10“ ausinės palaiko ir programėlę, kurioje galima valdyti garso pasirinkimus ir taip jį padaryti tokį, koks asmeniškai yra maloniausias.

„Tronsmart Apollo Air“ TWS ausinės

  • Geekbuying - 41,89 €;
    • nuolaidos kuponas NNNTSAAIR;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

Štai ir čia turime naujieną - „Tronsmart Apollo Air“ belaides ausines, kurios aprūpintos naujausiu Qualcomm QCC3046 lustu.

Dėka šio lusto ir 10mm diafragmų turime aukščiausios kokybės garsą. Puiku ir tai, kad be tradicinio SBC, AAC garso kodavimo, ausinės palaiko aptX, kas garantuos dar aukštesnę grojamos muzikos kokybę.

Svarbu ir tai, kad čia turime TWS ausines ir šias ausines galime naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart.

Taip pat ausinės su telefonais poruojamos naujausiu Bluetooth 5.2 ryšiu, tad užtikrinamas maksimalus duomenų perdavimo stabilumas ir greitis.

Plius, į kiekvieną ausinę duomenys yra perduodami atskirai - priešingai nei daugelio kitų įprastų ausinių atvejų, kai signalas keliauja į vieną ausinę, o paskui dubliuojamas į sekančią - tad čia ir turime realų TWS, tikrą Stereo garsą ir galimybę naudoti po vieną ausinę.

Kitas didžiulis šių „Tronsmart Apollo Air“ ausinių privalumas yra palaikomas ANC (pašalina iki 35dB).

Kiekviena ausinė turi po 6 mikrofonus ir dar papildomai cVc 8.0 techninį sprendimą. Pastarasis ypač pageriną pokalbių kokybę.

O dėka tokios hibridinės aktyvaus aplinkos triukšmo slopinimo technologijos - galima visiškai blokuoti pašalinius garsus, išjungti ANC arba aktyvuoti ausines taip, kad jos papildomai praleistų išorės garsų.

Patogus dalykas. Pavyzdžiui, apsiperkant nereikės išsiimti ausinių ir sustabdyti muzikos grojimo, kad girdėtumėte, ką jums sako kasininkė (-as).

„Tronsmart Apollo Air“ ausinės valdomos liečiant jų išorinę dalį: pilnai valdoma muzika, garso lygis, iškviečiamas balso asistentas.

Ausinių baterijų energijos užteks muzikos klausytis 5 valandas, o su dėkliuke turima baterija - 20 val. Geri rezultatai. Beje, abiem atvejais pilnas įkrovimas trunka po 2,5 val. Dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo USB jungtį.

„Tronsmart Apollo Air“ ausinės palaiko ir dedikuotą išmaniąją programėlę, kurioje galima papildomai valdyti šias ausines. Modifikuoti ausinių valdymą, rinktis iš anksto įdiegtus muzikos klausymo žanrų tipus.

Mėgstantys gilius žemus tonus renkasi Deep Bass, klasikinės muzikos mėgėjai - Classical, ir t.t.

Vienas pirmųjų apžvalgininkų, kuris „Tronsmart Apollo Air“ ausines gavo išbandyti dar prieš joms oficialiai pasirodant plačiajai visuomenei, tvirtina, kad tai yra puikios belaidės ausinės:

„Tronsmart Apollo Air+“ TWS ausinės

  • Geekbuying - 59,84 €;
    • nuolaidos kuponas NNNTSAIRP;
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

Drauge su „Tronsmart Apollo Air“ pasirodė ir „Tronsmart Apollo Air+“ belaidės ausinės. Ir kuo jos skiriasi? Yra keli svarbūs momentai.

„Tronsmart Apollo Air+“ jau palaiko belaidį įkrovimą, ko neturi „Tronsmart Apollo Air“ ausinės.

Tuo pačiu „Tronsmart Apollo Air+“ ausinių laikymo dėkliukas yra kompaktiškesnis, pagamintas dar tvirčiau ir atrodo prabangiau.

Svarbu ir tai, kad „Tronsmart Apollo Air+“ ausinės turi slėgio jutiklius. Kai ausinės yra išimamos iš ausų - muzika automatiškai sustoja grojusi, kai ausinės įstatomos į ausis - muzika vėl pradeda groti.

Ir dar vienas skirtumas yra tas, kad „Tronsmart Apollo Air+“ palaiko aptX Adaptive funkciją. Tad iš esmės „Tronsmart Apollo Air+“ yra dar pažangesnės, todėl kiek ir brangesnės belaidės ausinės.

Šaunios belaidės ausinės. Apie jas plačiau šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()