Drono pasiūlymas, kokio jau seniai nebuvo: iš Vokietijos, 2 kartus pigiau, 4K raiška, GPS/GLONASS, 3 baterijos ir daugybė pirkėjų bei apžvalgininkų pagyrų - labai ribotas kiekis! („ZLRC Beast SG906“ dronas, iš Vokietijos, Video)  ()

„ZLRC Beast SG906“ dronas šiuo metu parduodamas už fantastiškai gerą kainą. TomTop tvirtina, kad pigiau jau niekur nerasime, bet dronų skaičius labai ribotas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„ZLRC Beast SG906“ 5G dronas

85€ -29.76€ 85€

55.24 €

Imu!

 TomTop iš Vokietijos

Labai ribotas prekių skaičius;

Lietuvoje nėra, mažiausia kaina AliExpress - 140€

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu pažymėti ir tai, kad dronai bus atgabenti iš Vokietijos sandėlio: vos per 4-6 darbo dienas ir be jokių papildomų mokesčių.

Visus mokesčius sutvarko TomTop, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir pasiūloje jau galima rinktis droną su viena, dviem arba trimis baterijomis.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai pravers tos papildomos baterijos.

„ZLRC Beast SG906“ dronas turi 60 laipsnių pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K. Drono apačioje yra dar viena 720p raiška filmuojanti kamera.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

„ZLRC Beast SG906“ drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „ZLRC Beast SG906“ dronas gali nutolti iki 500 m.

Tai yra labai geras rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„ZLRC Beast SG906“ yra šaunus dronas ir dabar dar parduodamas už labai gerą kainą.

Štai čia rasite pirkėjų atsiliepimus apie „ZLRC Beast SG906“ droną, o čia „ZLRC Beast SG906“ apžvalgą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai ()