Išparduodamas 1500Lm išmanusis „Xiaomi“ LED šviestuvas - veiks ne mažiau 14 metų, pilnas nuotolinis valdymas ir net integracija su „Mi Band“: „žiauriai lengvas montavimas - užtrukau vos 5 min.“ („Yeelight YLXD76YL“)  (2)

„Xiaomi“ ekosistema

Pultelis, APP, Bluetooth, valdymas balsu

23W | 48 LED | 14 metų | 2700 – 6500 K | 0 - 1500lm

Integracija su „Mi Band“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Yeelight YLXD76YL“ yra 32 x 7,3 cm dydžio pakabinamas LED šviestuvas.

Ganėtinai kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Ryškumas siekia iki 1500 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 23 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15-20 m2 plotui.

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai. Greitą pritvirtinimą akcentuoja ir pirkėjai.

„Žiauriai lengvas montavimas - užtrukau vos 5 min.“

Čia turime 48 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz (palaiko ir Bleutooth 4.0), tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis).

Plius, šį šviestuvą galima valdyti ir balso komandomis, o suporavus su Mi Band apyrankėmis, šviestuvas automatiškai išsijungs. Kai tik užmigsite, apyrankė tą užfiksuos ir duos komandą šviestuvui išsijungti. Šaunūs privalumai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (2)